טריידנסי

• פותח הנושא QAIL
  • פורסם בתאריך

QAIL

New member
טריידנסי

שלום לכולם, האם מישהו שמע על חברת טריידנסי אני יודע שהחברה מפתחת פלטפורמה המאפשרת ללקוחותיה, ברוקרים בעולם הפיננסי, לבצע מסחר במט"ח מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד בדיוק? תודה מראש

rafipips

New member
גופורקס פעם עבדו איתם , היום עם זולוטרייד

זה עובד בערך כך : אני לא מדייק , זה רק בשביל להבין את העיקרון . יש לטריידנסי כמה רובוטים שעובדים כל הזמן , אתה בוחר לך את הרובוט איתו תרצה לעבוד , לפי התוצאות והתפקוד שלו . וכל הפעולות של הרובוט משוכפלות לחשבון שלך . מקווה שלא טעיתי והטעיתי .

davidfx

New member
אז לגבי טריידנסי זה הולך כך...

טריידנסי היא חברת תוכנה שפיתחה תוכנה המאפשרת מסחר מראה מסחר מראה הוא בעצם חיקוי מושלם בתיק הלקוח של ביצועי מערכות מסחר אוטומטיות וסוחרים חיים שכמובן נמדדים ומדורגים כל הזמן... בעצם אתה כלקוח הקצה בוחן בזמן אמת את ביצועי האסטרטגיות השונות ומחליט אילו אסטרטגיות לחבר לתיק שלך ברגע שתבחר אסטרטגיה תצטרך להגדיר לה את רמת המינוף הרצויה לך והחל מאותו הרגע כל עסקה שהאסטרטיה תבחר לבצע תבוצע מיד בחשבונך המטרה היא כמובן לבחור אסטרטגיות שהצליחו להוכיח רווח לאורך זמן ושמתאימות לתפיסת המסחר שלך האמת היא שזה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע תוכל לצפות בוידאו כאן אתה מוזמן גם להתרשם מהאסטרטגיה שלי באתר suntzufx.blogspot.com

למעלה