טריילר חדש לבאטמן Arkham Knight.

טריילר חדש לבאטמן Arkham Knight.

נראה מגניב! יש גם את ן שהחתולה וגם שני רובין שעוזרים לבאטמן ואפשר לזמן אותם לעזור לך בקרבות (נראה לי שזה זימון ) זה נראה שוס.
אבל רגע, בוא נבהיר משהו על שני הרובין האלה כי הכול מעורפל לי בנוגע לבאטמן, עבר כל כך הרבה זמן מאז שהתעניינתי באיש העטלף.

בעצם יש שני רובין נכון? אחד זה הרובין המגניב שהפך להיות גיבור על כי נשבר לו מבאטמן, והשני זה הרובין שנראה זוועה וערס? בכל מקרה זה נראה מגניב רצח.

אני לא יכול לחכות עד תאריף היציאה של המשחק הזה!
פשוט הצית לי את כל העניין בבאטמן מחדש, רק משחקים יכולים לעשות לי את זה :)
אה, ויש לפס4 תוכן בלעדי בצורת משימות בלעדיות, אני לא שמח על זה :( זה דבר שלא עושים.

נ.ב למי שתוהה למה אני פשוט לא שם את זה בשרשור החדשות, הוא פשוט נהיה ענקי ונראה לי שבאטמן כמו הטריילר של COD זה מימלא חדשות מספיק
גדולות לשרשור משלהן, אני חושב שזה מעולה שיש שרשור חדשות מרכזי, אבל ברגע שמישהו חושב שיש חדשות שראויות לתשומת לב מיוחדת, כדאי פשוט להקדיש להן שרשור, לחשיפה מקסימלית, ודיון.

PlayGirl3

New member
לא שני רובין, אלא רובין ונייטווינג

נייטווינג זה הרובין המקורי (דיק גרייסון) שלקח על עצמו זהות חדשה והפך לעצמאי.
רובין הוא כנראה טים דרייק (הרובין השלישי) שהיה גם ב-Arkham City.

לגבי הרובין השני (ג'ייסון טוד) אני לא יודעת אם יופיע במשחק, אבל מאוד מקווה שכן כי זה יהיה סופר מעניין. הראו כבר שיהיה משהו שקשור אליו אבל אני לא רוצה לתת ספויילרים.

חבל שברברה לא קיבלה הזדמנות להיות באטגירל בסדרת המשחקים הזאת והפכו אותה ישר לאוראקל. מעניין אם תהיה התייחסות לזה בכלל.

קאטוומן נראית מדהים! והשיתוף פעולה של באטמן עם שאר המשפחה הולך להיות כיף!

כן הקומבואים יכולים להיות הרבה יותר מורכבים

שאפשר לקחת את היכולות של כל דמות בחשבון ביצירת רצף של קומבו :) מעניין אלךם יהיו משימות שדורשות החלפה בין הדמויות מדי פעם סטייל GTA5 זה יהיה ממש להיט אם כן ומגניב.

ותודה רבה על פיזור הערפל לגבי רובין :) מרוב רובין שהיו כבר איבדתי את עצמי.

הידע שלך בכל מה שקשור לבאטמן ממש נרחב את קוראת בקומיקסים? (מניח שלא כי בטח זה טרחה להזמין אותם או משהו )

מישהו 2

New member
וואו סחטיין על הבקיאות : )

לדעתי עשו את הרובינים 'בריונים' מידי במשחק, אבל נראה אדיר

עטלפוני

New member
[קצת ספויילר]

קשה לי להאמין שזה טוד, כי הג'וקר מת במשחק הקודם אז מי יהרוג אותו ?

PlayGirl3

New member
זה היה צריך לקרות לפני סיטי

כי בסיטי רובין הוא טים. אז או שהשמיטו את ג'ייסון לגמרי או שזה קרה מתישהו בין אסיילום לסיטי.
לדעתי האופציה השניה היא הנכונה משתי סיבות- dlc מסויים שהוכרז, אתה בטח יודע איזה, וברברה שהפכה נכה גם כן למרות שהג'וקר כבר לא בתמונה.

למעלה