טריילר חדש ל-DVD של "בחזרה לעתיד"

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
טריילר חדש ל-DVD של "בחזרה לעתיד"

כן כן, אני יודע שאני טוחן את הנושא הזה באופן מאסיבי ביותר, אבל אני חושב שאחרי 5 שנות ציפיה זה מגיע לי... והפעם, התפרסם טריילר חדש לגירסת איזור 1. הטריילר החדש עושה הרבה חשק (למי שבמקרה לא היה לו) והוא ניתן לצפיה בגירסת 56K לגולשי מודם רגיל ובגירסאות 128K ו-300K לגולשי הפס הרחב. אגב, הדילמה של איפה ומה לקנות די קורעת אותי. יש לנו גירסה אוסטרלית זולה ומוקדמת שתופץ אוטוטו. בארץ תופץ גירסת תרגום עברי בספטמבר, זהה לאוסטרלית מבחינת תוספות אך בודאי תעלה הון. הגירסה הנחשקת של ארה"ב גם יקרה וגם יש להמתין לה 4 (!!) חודשים אך תכיל תוספות שלא ניתן להתעלם מהן: סצינות מחוקות נוספות בכל שלושת הסרטים ופסקול הבמאי בחלקים 2 ו-3. את התוספות הנ"ל לא ניתן להשיג בשום איזור אחר. אוף... מה עושים?

sagi a

New member
מתאפקים ../images/Emo13.gif

כמו שאני עושה עם LOTR, מחכים לגירסה היותר שווה. ואם אתה לא מצליח, תתנתק מהאינטרנט לארבעה חודשים, אל תעבור ליד וידאומטים ובלוקבסטרים למיניהם, וכו´
והמשפט הידוע, אם חיכת 5 שנים...

דון גל

New member
Soak, בן-אדם, אתה חייב שיהיה לך

את הזון 1 של הסרט... אם אתה רוצה תקנה ג ם את הזון 4, אבל שנינו יודעים שאת הזון 1 אתה חייב... גם אני ממתין לו... הדון.

liranon

New member
זה יוצא ב17 בדצמבר גם בישראל?

או שרק באמריקה? נתצטרך לחכות יותר זמן עד שזה יגיע ליששראל? אני מת כבר לראות את הסצינות המחוקות ואת "מאחורי הקלעים"...!!! ובחתימה שלי אתם יכולים לראות את המשפט שאני הכי אוהב מהסרט השני...!

Soak

New member
אני יודע.... אני יודע... ../images/Emo5.gif

אלה יהיו 4 חודשים קשים מנשוא... אגב, למי ששאל, בארץ הגירסה תופץ בתחילת ספטמבר. אין לי הרבה פרטים אבל לאורח שלנו היום ב-19:00 יהיו.

Marty McFly

New member
גם אתה מעריץ??

טוב מאוד!! אני גם מחכה לסרטי די וי די האלה כבר ה-מ-ו-ן זמן!! בינתיים יש לי את הסרט רק על קלטות... ואני מכיר את כולו בע"פ... (אתה יכול לשאול את liranon). וזהו... אז שיהיה לכל המעריצים של בחזרה לעתיד מספיק כוח רצון לחכות עד אז...

Marty McFly

New member
תתעלמו מהמשפט האחרון...

אני מת מעייפות וכותב שטויות... מצטער

Marty McFly

New member
אפשר גם להתעלם מזה...

אבל עדיף שלא...
תגידו, יש באמת די וי די של סרטים של מייקל?

NiGa

New member
באמת הגיע הזמן!!

הגיע הזמן שזה יצא על דיוידי... ועוד שלושתם יחדיו כסט? לא יכולתי לבקש משהו יותר טוב... חוץ משיעשו את כל התוספות של זון 1 עם תרגום עברי!! באסה לפספס את כל התוספות... מצד שני סאסה לקנות את שתי הגרסאות ומצד שלישי באסה שלא יהיה תרגום... השאלה מה יותר באסה?...

למעלה