טריילר לסרט ישראלי שנעשה כולו בעיצוב תלת מימד

טריילר לסרט ישראלי שנעשה כולו בעיצוב תלת מימד

"אדם וחלום" - תחרות הטריילרים של הוט אנא קיראו את המשך ההודעה. ישנו פירוט כיצד ניתן לצפות ולהצביע לטריילר שלנו. העליתי אותה לפורום משום שאתם אחד מקהלי הייעד שלנו ולדעתי תגלו עניין רב בטריילר הנעשה כולו בעיצוב תלת מימד ותשמחו לעזור לנו להפכו לסרט. השקיעו כמה דקות צפו בסרט ואם אהבתם נשמח אם תצביעו לנו. שלום חברים, בשעה טובה טריילר שהכנו הגיע לשלב הסופי בתחרות ממש גדולה של הוט - אם נזכה נוכל לעשות את הסרט המלא, וזה דבר ענק! אנחנו מאוד מרוצים מהתוצאה, ובטוחים שגם אתם תאהבו. אבל לפני שנגיע לשם... אנחנו צריכים את עזרתכם - כדי לנצח בתחרות אנחנו מבקשים שתצביעו עבורנו. כן, ממש כמו 'כוכב נולד', רק שהפעם לא צריך אס.אמ.אסים יקרים – ההצבעה חינם דרך הממיר של הוט. יותר מכך, בין המצביעים יוגרלו כל מיני פרסים, כך שאולי תרוויחו פעמיים. מה יהיה מגניב בסרט? הוא ייראה מיליון דולר – רק תראו את הטריילר... אנחנו עובדים בעיקרון ללא תפאורות – כל הסביבה מעוצבת במחשב, כך שאנחנו רחוקים ככל האפשר ממראה ה'סרט התורכי' שכל כך הרבה סרטים ישראלים לוקים בו. חוץ מזה הסיפור חזק מאוד – כל כך חזק שאנחנו חושבים שתתרגשו כבר משתי הדקות שתראו. איך רואים את הטריילר? הולכים לערוץ 'הוט וי.או.די. מוביס' (HOT V.O.D. Movies, או ערוץ 02) ולוחצים על הכפתור הירוק. מחכים טיפה ויעלה תפריט – מתוכו צריך לבחור 'מת לראות 1'. הסרט הראשון הוא 'אדם וחלום' – זה הסרט שלנו! איך מצביעים? הולכים לערוץ 'הוט פריים' (HOT Prime, ערוץ 15) ולוחצים על הכפתור הירוק. מחכים טיפה ויעלה תפריט – מתוכו צריך לבחור 'מת לראות 1'. שם צריך ללכת ל-'הצבעה', אז לקבוצה א', ושם לבחור 'אדם וחלום'. אם הכול הלך כשורה תקבלו הודעה המודיעה כי 'בחירתכם נקלטה במערכת'. אנחנו מודים לכם מראש! צוות ההפקה יש בעיה בהצבעה? אתם מוזמנים לשלוח לנו מייל ל- [email protected] ונחזור אליכם מיד!

sasonando

New member
כן יש בעיה

יש לי YES אז אין לי דרך לראות את הטריילר אבל שיהיה בהצלחה בכל מקרה....

alonbond1

New member
ראיתי את הטריילר והתבאסתי לגמרי....

הייתי אצל חבר שלי שיש לו הוט ועשינו בדיוק לפי ההוראות, פעמיים בדקנו שזה הטריילר הנכון ( "אדם וחלום" ). אבל אם זה לא, אז תשכח ממה שאני כותה עכשיו כי מאד התבאסתי. אם הבנתי נכון, היה הרבה שחור, בכלל לא צבעוני בטריילר, סיפור שקשור או על דתיים, ונראה אימיתי לגמרי. אם הצלכתם לעשות את זה כל-כך אמיתי, אז כל הכבוד! זה נראה ממש אמיתי (פוטו- ריאליסטיכ), אבל אני חושב שבסרט אקשן ופעולה, או אימה וכו', כמו רובוטריקים, שמה יש המון פוטו ריאליסטיכ, אבל סרט אנימציה (ככה הגדרתם שכל הסרט הוא אנימציה), שהוא על דג מדבר, או עכבר בפריז, יש לך בדמיון מאז שאתה קטן, ואתה לא רוצה שהאלמוגים ושאר הדברים במים והדג שהוא מדבר (לדוגמא "במוצאים את נימו") יראו אמיתייים, זה דימיוני, אבל צריך שזה יראה אמין, המילה בסרטי אנימציה מלאים היא אמינות, "קסם".... אז שאמרתם סרט שלם באנימציה, והכל היה שחור, יותר מדי אמיתי ולא ברור, נראה דרמתי מאד, או מה שלא יהיה, חשבתי על משהו צבעוני, דמויות בבירור, משהו פנטזייה ומשהו דמיוני מאז שאתה קטן, שחושב על דמות מסוימת לא אמיתי או סיפור שאינו יכול לקרות במציאות, לעשות מזה סרט אנימציה שרק בכזה סרט זה יראה טוב. אמרתם שעל ההתחלה נורא נתלהב מזה, אבל ממש לא התלהבתי. בכל מקרה, אני מאחל לכם בהצלחה, הייתי שמח אם קבוצת ישראלים יעשו סרט שלם, אבל, חשבתי בסגנון אנימתי (או - אנימציה...) אלון.

למעלה