טריילר לCall of Duty: Black Ops III

טריילר לCall of Duty: Black Ops III

יוצא לPS4/ONE/PC בלבד.

חחח הם ממש מנסים לחקות את דאוס אקס עם כל האיברים המכניים האלה :( נראה עלוב כמו כל משחק בסדרה החרושה הזאת מאז COD4
אני עדיין שמח שהסדרה הזאת עוברת סופית לדור הנוכחי, עכשיו המון אנשים ישדרגו לדור הנוכחי.

רק חבל שהגרפיקה עדיין מעפנה.

amithas190

New member
דווקא Black ops 1 ו- MW2 היו מעולים לדעתי משם התחילה הדרדרות

אתה משחק את זה אונליין?

הקמפיין של COD4 היה טוב, אחר כך חבר השאיל לי את הCOD5 עם מלחמת העולם השניה וראיתי פה ושם אצל חברים את הקמפניים האחרים, כולם היו פיהוק.

אני יכול להבין מי שמשחק במשחקים האלה בשביל אונליין, אבל בקמפיין הם פח אשפחה מאז 4.

עטלפוני

New member
מסכים

מאוד אהבתי את שלושת הראשונים (בכלל, אני אוהב שוטרים של מה"ע 2), אבל הכל כבר מרגיש כמו סרט של מייקל ביי מאז 4 (גם mw2 היה סבבה). זו סדרה שמראה בבירור איך אין קשר בכלל בין מה שזה היה בהתחלה לבין איך שזה עכשיו, רק השם נשאר כדי למכור יותר.
&nbsp
מבחינה גרפית בסדר, לא מלהיב אבל בדיוק הרמה המתאימה למולטי שחשוב לשמור על fps גבוה וקבוע.

amithas190

New member
אני משחק רק קמפיין. לבלק אופס הראשון היתה עלילה מעולה עם

הדמות שהוא מדמיין..

אבל איך אתה מצדיק לעצמך קנייה רק בשביל הקמפיין?

אתה מחכה להנחה? המשחקים האלה כל כך קצרים שפשוט חבל על הכסף אם לא מחכים למחיר ממש ריצפתי.

amithas190

New member
אני פועל בצורה שונה מכם

אני קונה משחק יד שניה כמה חודשים אחרי שהוא יוצא , משחק בו חודש חודשיים ומוכר הלאה כמעט באותו המחיר.
ככה שמבחינה כספית העלות שלי למשחק היא 15-30 שח.
אני מוכן לשלם 30 שח בשביל 10-20 שעות משחק.

מה? איפה אתה מוצא משחקי יד שניה ב30 שקלים?

אולי אם אתה קונה בעיקר משחקי XBOX360 עכשיו, אבל משחק כמו הCOD החדש הזה? איפה תשיג אותו ב30 שקלים אחרי כמה חודשים?

amithas190

New member
לא הבנת אותי

אם קניתי את טומב ריידר ב 120 ומכרתי אחרי חודש ב100 , שילמתי 20 שח.
&nbsp
ואת אותו העיקרון לגבי שאר המשחקים

מה הקשר דאוס אקס...

גם בCOD הנוכחי אתה משחק חייל עם יד ביונית...וגם במטאל גיר סוליד החדש לביג בוס הולכת להיות יד ביונית...זה לא קונספט שרק לדאוס אקס מותר להשתמש בו והם בטח שלא המציאו אותו...
לגבי הטריילר עצמו:זה נראה גרוע..נמאס כבר מכל FPS העתידנים...הם לא מצליחים לעשות את זה כמו שצריך..גם בלאק אופס 2 וCOD:AW הם משחקים גרועים\בינונים...שלא נדבר על גוסט שהוא רק חצי עתידני אבל ממש גרוע...
לא ראיתי שום דבר מרשים מאוד בטריילר..נחכה לעוד סרטונים אבל הימור שלי שהוא לא יהיה כזה מוצלח...
אגב זה עוד לא סגור שהמשחק לא יוצא לדור הקודם הם פשוט לא נתנו כרגע שום פרטים לגבי זה אבל נקווה שזה נכון...

meishar84

New member
לא קונה, נראה פח של משחק עם קשקושים עתידיים

מאז MW3 המעולה הסדרה\מותג הזאת\הזה איבד\ה את עצמו\ה עם גוסטס המחורבן (שמכרתי אחרי שסיימתי את הקמפיין) וAW שלא טרחתי כבר לקנות..
לא נורא,נחכה עוד שנה ל2016 שאולי יציאו לנו MW4, או גוטסט 2 (תור אינפיניטי וורד להוציא כותר).
מצחיק איך התהפכו היוצרות,
עד MW3 (כולל) הייתי שחקן של CoD, למרות ששיחקתי גם בBF (ב BC2 המעולה)
מאז יציאת BF3 (כולל) הנטייה עברה לBF עד שכבר אני לא טורח לקנות ולשחק בCoD.
אקטיוויז'ן איבדו את זה לגמרי...

למעלה