טריילר ראשון לג'ונתן סטריינג' ומר נורל נראה מעולה! הספר שעמם אותי, אבל נראה לי שאסתדר עם הסדרה
A avivs New member 27/4/15 #1 טריילר ראשון לג'ונתן סטריינג' ומר נורל נראה מעולה! הספר שעמם אותי, אבל נראה לי שאסתדר עם הסדרה
A avivs New member 29/4/15 #3 טריילר חדש ל"מקס הזועם" כנראה הסרט שאני הכי מחכה לו השנה. מהטריילר החדש, וגם מהקודמים, נראה שהגיבור הוא לא מקס, אלא שרליז ת'רון. אני סבבה עם זה, האמת. מקווה רק שיש שם מספיק עלילה בשביל להחזיק את הסרט, ולא רק אוסף של סצינות מרשימות ויזואלית.
טריילר חדש ל"מקס הזועם" כנראה הסרט שאני הכי מחכה לו השנה. מהטריילר החדש, וגם מהקודמים, נראה שהגיבור הוא לא מקס, אלא שרליז ת'רון. אני סבבה עם זה, האמת. מקווה רק שיש שם מספיק עלילה בשביל להחזיק את הסרט, ולא רק אוסף של סצינות מרשימות ויזואלית.
R restored New member 14/5/15 #9 יש מישהו שלא השתעמם מהספר ??? כל מי שאני רואה מדבר על הספר הזה אומר שהשתעמם (מזכיר את כל מי שקראו את הסילמריליון).
יש מישהו שלא השתעמם מהספר ??? כל מי שאני רואה מדבר על הספר הזה אומר שהשתעמם (מזכיר את כל מי שקראו את הסילמריליון).
K kenny66 New member 14/5/15 #10 כן זה ספר מעולה. ספר ששאב אותי עמוק לתוך העולם שלו גם בקריאה שנייה. שילוב מדהים של יצירת עולם ודמויות מעולות.
כן זה ספר מעולה. ספר ששאב אותי עמוק לתוך העולם שלו גם בקריאה שנייה. שילוב מדהים של יצירת עולם ודמויות מעולות.
R restored New member 14/5/15 #11 הספר הזה ועוד ספר של סופרת אחרת די הרחיק אותי מכל ספר פנטזיה שמתרחש באנגליה הויקטוריאנית ונכתב בידי נשים. בשני המקרים הסיפור הוא "אהבה" (עם מעין אנחה שכזו) .
הספר הזה ועוד ספר של סופרת אחרת די הרחיק אותי מכל ספר פנטזיה שמתרחש באנגליה הויקטוריאנית ונכתב בידי נשים. בשני המקרים הסיפור הוא "אהבה" (עם מעין אנחה שכזו) .
מ מיכאל ג New member 14/5/15 #13 אחד הספרים שהכי ריתקו אותי ותביא בחשבון שלא קראתי אותו אלא שמעתי אותו ורק בחדר כושר כדי לתת לי מוטיבציה לרצות להתאמן, ולקראת הסוף נשברתי ושמעתי אותו ברצף כי לא יכולתי לחכות יותר.
אחד הספרים שהכי ריתקו אותי ותביא בחשבון שלא קראתי אותו אלא שמעתי אותו ורק בחדר כושר כדי לתת לי מוטיבציה לרצות להתאמן, ולקראת הסוף נשברתי ושמעתי אותו ברצף כי לא יכולתי לחכות יותר.