טריילר ראשון לסדרה גות'אהם!

RASHIY3

New member
טריילר ראשון לסדרה גות'אהם!

בוקר טוב חבר'ה,
אתמול FOX פרסמו את הטריילר הראשון לסדרה גות'אהם!
הסדרה תראה את סיפורי המקור של כל הדמיות בעולמו של באטמן כולל הוא עצמו. הכוכב הראשי הוא גים גורדון מי שלימים יהפוך להיות המפקח הראשי של משטרת גוהתם...

קישור:
https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI

מה אתם אומרים?
חושבים שיהיה טוב?

Guid

New member
נראה די טוב, האמת.

אבל אני עדיין סקפטי לגבי הסדרה הזו.
משהו בה פשוט לא משכנע אותי מספיק... אני פשוט לא מצליח לדמיין אותה בצורה הנכונה, כנראה. כי סדרת משטרה היא לא תהיה, והיא בטח שלא תהיה בדיונית. היא תנסה להיות משהו באמצע, אבל עם דמויות מוכרות מהעולם של באטמן.
אז זה מוזר לי, קיצר.
אני פשוט אצטרך לראות את הפרק הראשון בשביל להבין את הראש שלה ואז לשפוט.

Lion_Heart

Well-known member
סקפטי...

לא אוהב prequels...(ברוס ווין בן 12 בסדרה) וגם בגלל שהסדרה לא תוכל להשתלב עם שאר הסדרות (ARROW,FLASH) בגלל ה TIMELINE שלה, הם מזכירים לי סדרה שהחזיקה מעמד רק עונה אחת -BIRDS OF PRAY...נקוה שהם יחזיקו מעמד יותר

Lion_Heart

Well-known member
לא אמרתי שזה היה רע

פשוט שזה לא הצליח מכל מיני סיבות (לא היה נכון לזמנו, לא היו בו סופר גיבורים...בטמן נעלם? ברצינות? מישהו תמיד לוקח את הגלימה הזאת לא משנה מה,ומה עם רובין? מה עם אלפרד?...איפה מערת העטלף...וכו,) אני לא אהבתי בגלל שכל קשר בין הסדרה הזאת לבטמן או ל DC היה מקרי לחלוטין...אם אני זוכר ראיתי רק פרק וחצי

spidey 82

New member
איפה אלפרד?

אלפרד היה אחד הדמויות הקבועות בסדרה. היא הייתה גרועה ונכשלה בצדק.

Guid

New member
בהחלט נראה מגניב!

אהבתי את האווירה הביזארית והמסתורית.
אף פעם לא קראתי הלבלייזר, אז אני לא באמת יודע למה לצפות מהסדרה הזו, אבל היא בהחלט נראית מסקרנת!
(ואני לא מאלו שמצפים שיהיה לה קשר ל"חץ", בניגוד להרבה שכן)

Artemisa

New member
שלא לדבר על כך שגם המבטא בריטי הפעם

אם כי אם להיות קצת ניטפיקינג ליוורפול/קוקני שתמיד דמיינתי. עדיין זה נראה יותר קרוב לגירסת הריבוט של ה- 52 מאשר הגירסא המקורית. אפילו ב- 4 דקות רואים שהקונצפט של אנטיגיבור קשה מדי למיינסטרים האמריקני לייצוג והוא פשוט נחמד מדי. קונסטנטיין האמיתי היה מעיף סטירה למי שמקשקש על רצון להציל את נשמתו, אחר הכל הוא מכר את שלו יותר מפעם אחת בלי להתחרט יותר מדי.

Lion_Heart

Well-known member
2 סופר גיבורים של DC על המסך...

פעם ראשונה(עד כמה שאני זוכר) שדבר כזה קורה בלי אנימציה

is00

New member
נראה ונשמע בדיוק כמו חומר של ה- CW.

restored

New member
עוד סדרה נוצרית כנראה

כמו הסרט המתועב ערכית (אך עשוי היטב).

למעלה