טריילר ראשון ל-Star Trek Beyond למקרה שמישהו פספס... באתר סטארבייס972 או בפייסבוק.
S subatoi New member 15/12/15 #1 טריילר ראשון ל-Star Trek Beyond למקרה שמישהו פספס... באתר סטארבייס972 או בפייסבוק.
A avivs New member 15/12/15 #2 מרגיש לי קצת שמסרט לסרט הם הופכים את זה יותר ויותר לבדיחה.   הראשון היה ממש טוב, שילוב נכון בין דרמה לכיף. השני כבר היה מטופש מדי, והשלישי נראה מטופש מאוד מאוד.   מקווה שהתוצאה הסופית תהיה שווה צפיה בקולנוע.
מרגיש לי קצת שמסרט לסרט הם הופכים את זה יותר ויותר לבדיחה.   הראשון היה ממש טוב, שילוב נכון בין דרמה לכיף. השני כבר היה מטופש מדי, והשלישי נראה מטופש מאוד מאוד.   מקווה שהתוצאה הסופית תהיה שווה צפיה בקולנוע.
Y Y. Welis New member 16/12/15 #4 beyond beliveability... לפחות הפעם אין מחווה לאף סרט קודם... (ככל שראיתי).
A avivs New member 15/12/15 #3 טריילר לפריקוול של "הארי פוטר" אני לא ממש מתרגש מהסרט הזה. גם הטריילר מראה יותר מדי כתוביות ופחות מדי קטעים מהסרט.  
טריילר לפריקוול של "הארי פוטר" אני לא ממש מתרגש מהסרט הזה. גם הטריילר מראה יותר מדי כתוביות ופחות מדי קטעים מהסרט.