טריינרים

התחלה2008

New member
טריינרים

חברות יקרות אני רוצה לרכוש טריינר ואין לי מושג מה ההבדל בין מגנטי או FLUID. משהיא מהמנוסות והוותיקות יכולה לשפוך קצת אור? אם למישהיא יש נסיון / המלצה אשמח לקבל. תודה נירית

מור שלז

New member
המלצה זריזה: נסי לפני שאת רוכשת

טריינר טוב עולה הרבה כסף (והזולים בעייתיים בגלל שהם עושים רעש של מטוס סילון שמעיר את כל בני הבית בשעות בלתי שפויות בעליל), ולכן שווה לנסות לראות אם את יכולה להשאיל ממישהי לנסיון, ולראות אם את מתחברת לזה. אני יכולה להגיד, שבשבילי טריינר זה אימון מנטלי קשה, ואני פשוט לא אוהבת את זה. אני אצא לרכוב בגשם, ברוח, רק לא טריינר. ואם ממש אין ברירה, מעדיפה אליפטי. וניסיתי את כל השיטות: אימון מובנה, עם פירמידות, אינטרוולים, סל"ד, מוזיקה, טלויזיה. נאדה - אני פשוט בן אדם של האויר הפתוח. אבל תיכף יגיעו לכאן מומחיות גדולות ממני, שיוכלו לייעץ לך.

dganitm

New member
מצטרפת להמלצה של מור ועוד רעיון

בשבילי אימוני הטריינר הם סיוט הכי גדול! בתקופת הפציעה שלי נהגתי לרכוב על טריינר (תודה לליאור
) מחוץ לבית, כשגשם שוטף יורד בחוץ (וגם אז היה לי חחחחחםםםם
) רק כדי לבקר בצורה טובה יותר על עוצמת הרכיבה שלי. באופן עקרוני אני מעדיפה להימנע מטריינר, בעונה הקודמת רכבתי פעמיים על טריינר (ספרתי כל שניה!) ויתר הזמן העדפתי לרוץ בגשם. מצטרפת להצעה של מור, תשאילי טריינר ממישהו לפני הקניה, סתם חבל להוציא כל כך הרבה כסף על מכשיר שאולי לא תשתמשי בו. הצעה נוספת: נסי לבדוק על רולרים, לא אותו עיקרון כמו טריינר, כאן את ממש רוכבת (לא צריך להחליף את הגלגל האחורי של האופניים לצורך העניין), הבעיה היא שרולר קשה יותר בהתחלה, עד שמפתחים יציבות ועלול לבגות כמה נפילות. בהצלחה
, דגנית

moran ashur

New member
היי נירית

בהחלט מומלץ אם את קצרה בזמן ומצויידת בכוח רצון של ספורטאית אמיתית
אני ממליצה על טריינר חשמלי של TACX FLOW כי אם את כבר מתכוונת להשתמש בטריינר, אז עדיף שיהיה לך את הטריינר הטוב ביותר וכך תוכלי באמת להתמיד ולהתקדם. זו דעתי, אם כבר קונים, אז את הטוב ביותר ואז גם משתמשים. מצרפת לך את האתר של הטריינר כדי שתוכלי לקבל את כל האינפורמציה לפני הרכישה. בהצלחה

ofec bar

New member
מצטרפת להמלצה על הפלואו

גם אני לא אוהבת טריינר, אבל המאמנים מאמינים במכשיר הנוראי הזה, ורציונלית גם אני מבינה שטריינר זה חשוב... לצערי נדמה לי שמשנה הבאה אצטרך להשתמש בו יותר בשל מחסור במסלולים חסרי מכוניות בעירי. הפלואו שקט באופן יחסי, יש תצוגה טובה של קדנס, מהירות, דופק והספק (לוקסוס לכאלה שאין להם ספידומטר על האופניים, כמוני...). אני אפילו משתמשת בו כשצריך. אני לא מבינה בקרביים של המכשיר, קניתי בעקבות המלצה של המאמן לפני כשנתיים וחצי והוא עדיין מחזיק היטב.

התחלה2008

New member
תודה על התגובות הכנות והמהירות

נשארו לי 2 שאלות פתוחות 1. באיזה חנויות כדאי/מומלץ לראות את המכשירים . 2. עדין לא הבנתי מה ההבדל בין מגנטי לבין FLUID

moran ashur

New member
הפלואו ב- DAA, שם אני קניתי

לא יודעת מה ההבדלים בשאר הטריינרים. אני מכירה את ההכי טוב

למעלה