טריינר FLOW ל-I-FLOW ומהיכן לקנות בחו"ל בזול?
אני רוצה לקנות טריינר ומתלבט בין 2 דגמים של I-FLOW. 2 , FLOW.1 : SACX .
המטרה להעזר במכשיר לאימון לתחרות איירונמן אוסטריה בנוסף לאימונים על הכביש .
לפי מה שהבנתי ה- FLOW נותן לי על גבי צג קטן על הכידון את הנתונים ואני לא צריך להיות צמוד במשך שעות לצג המחשב ויכול להתפנות לצפייה בטלויזיה . מצד שני ב- I-FLOW ניתן לרכוב במציאות מדומה על גבי מסלולים שונים כולל מסלול התחרות : איירונמן אוסטריה ולקבל מידע רב על האימונים. החיסרון שאני חייב להיות מחובר בצפייה לצג המחשב.
1.איזה טריינר מומלץ יותר מנסיונכם ?
2.האם ניתן לעבוד על על מציאות מדומה / I-FLOW מבלי להיות מרותק בצפייה למסך המחשב ? לדוגמא לצפות בסרט בטלויזיה לאורך האימון .
3.אם הבנתי נכון ניתן לקנות את ה- FLOW ועם ערכת שדרוג יש גם את I-FLOW .
4.האם החוטים למחשב ארוכים ? (מדובר על מצב שבו אני לא רוכב מול מסך המחשב אלא מול הטלויזיה) .
5.היכן ניתן לקנות במחיר הזול ביותר בחו"ל ? מה תוספת המחיר על הזמנה מחו"ל ?
6.האם ניתן להתאמן בשעות לילה מאוחרות או לפנות בוקר מבחינת עוצמת הרעש ?
7.אילו אביזרים נוספים צריכים לקנות שאינם בערכה ?
אני רוצה לקנות טריינר ומתלבט בין 2 דגמים של I-FLOW. 2 , FLOW.1 : SACX .
המטרה להעזר במכשיר לאימון לתחרות איירונמן אוסטריה בנוסף לאימונים על הכביש .
לפי מה שהבנתי ה- FLOW נותן לי על גבי צג קטן על הכידון את הנתונים ואני לא צריך להיות צמוד במשך שעות לצג המחשב ויכול להתפנות לצפייה בטלויזיה . מצד שני ב- I-FLOW ניתן לרכוב במציאות מדומה על גבי מסלולים שונים כולל מסלול התחרות : איירונמן אוסטריה ולקבל מידע רב על האימונים. החיסרון שאני חייב להיות מחובר בצפייה לצג המחשב.
1.איזה טריינר מומלץ יותר מנסיונכם ?
2.האם ניתן לעבוד על על מציאות מדומה / I-FLOW מבלי להיות מרותק בצפייה למסך המחשב ? לדוגמא לצפות בסרט בטלויזיה לאורך האימון .
3.אם הבנתי נכון ניתן לקנות את ה- FLOW ועם ערכת שדרוג יש גם את I-FLOW .
4.האם החוטים למחשב ארוכים ? (מדובר על מצב שבו אני לא רוכב מול מסך המחשב אלא מול הטלויזיה) .
5.היכן ניתן לקנות במחיר הזול ביותר בחו"ל ? מה תוספת המחיר על הזמנה מחו"ל ?
6.האם ניתן להתאמן בשעות לילה מאוחרות או לפנות בוקר מבחינת עוצמת הרעש ?
7.אילו אביזרים נוספים צריכים לקנות שאינם בערכה ?