טריינר

ofiron112

New member
טריינר

דבר ראשון רציתי לשאול: טריינר ועפיפון כוח זה אותו דבר ? ולפי מה שהבנתי המחירים של טריינר נעים בין 600 ל1000. אז עכשיו אני בדילמה. מצד אחד יש לי עוד חודש וחצי עד שאני יתחיל ואני יכול לנצל את הזמן הזה כדי להתאמן אבל מצד שני אני קצר בכסף ולכן אני לא יודע אם כדאי להשקיע בטריינר כי אז אני אצתרך לחסוך בציוד יותר. מה כדאי ? האם יש אפשרות ביניים מסוימת ?
בתודה. אופיר

natyh

New member
למומי יש כאלה גם

ברר איתו על מחיר משומש ונסה לגלוש על גלשן הרים יש לו כאלה . מומי = קפואה קייט

hagitoz

New member
נתי צודק ואולי אף טריינר להשכרה

תשאל את רוני אם הוא יכול לעזור לך בעניין, או שתקנה משומש במחיר נמוך חגית עוז

ofiron112

New member
תודה על התגובות המהירות ../images/Emo13.gif

אני אנסה אצל מומי ואצל רוני למצוא משהו משומש...

ofiron112

New member
בעיההה ../images/Emo4.gif

דבר ראשון מסרתי לשניהם ד"ש והם שמחו לשמוע
. כשהתקשרתי לרוני הוא שמח לעזור לי והציע לי טריינר דבל סקין (אין לי מושג מה זה אומר) 2 מטר ואמר שזה יהיה לי מעולה לאימונים. כשהגעתי אל מומי למועדון רק הוצאתי את המילה טריינר והוא ישר התנגד ואמר לי שלא כדאי כי אין לי מה לעשות עם זה והוא ממצה לי את על הנושא של הטריינר בשעה. (אני מאוד סומך עליו, הוא נראה בן אדם ישר). חשבתי על זה ששיעור עולה בערך 400 שקל, ואם אני יוכל לחסוך שיעור אחד אפילו זה יהיה מצוין ( הטריינר עולה 300). אז שוב השאלה היא אם בכלל שווה לקנות טריינר ? או שפשוט לחכות חודש וחצי ורק להציק לכם בפורומים
?

hagitoz

New member
../images/Emo13.gif אין בעיה

הי אופיר, קודם כל תודה רבה על מסירת הדרישת שלום, ואת האמת, רוני צודק כי בשעה של שיעור אתה תופס כבר את הרעיון ולא צריך יותר למרות שזה תלוי גם בך, יכול להיות שתצטרך גם יותר משעה, אז נגיד שעה וחצי אפילו שעתיים, אבל לא יותר זה בטוח. אז לקנות אם זה רק למטרה הזאת זה אולי מיותר אלא אם כן אתה רוצה ללמד את אחיך הקטנים וזה כיף בתור משחק כשאין רוח. אז בוא נסכם, אין צורך שתקנה, תחכה חודש וחצי זה יעבור מהר מאוד ותתחיל כמו שצריך, מקווה שזה עזר, חגית עוז

natyh

New member
אתה לא בכיוון

אם אתה רוצה לקנות טריינר כדי לחסוך כסף שכח מזה . טריינר קונים כדי להנות מהעפת העפיפון ולגלוש ביבשה , אם זה לא מענין אותך ההנאה מההעפה והמטרה לחסוך כסף שכח מזה , כי העפת טריינר וגלישה במיים בשניהם מעיפים עפיפון אבל בשני המקרים העפיפונים שונים והטכניקה שונה . כסף לא תחסוך אבל מאד תיהנה . ולסיכום את כל התשובות קיבלת עכשיו תחליט.

ofiron112

New member
לחגית ונתי

חגית דבר ראשון תודה על ההסברים. אני אלך לקנות את העפיפון כי אם לא אני אשתגע בחודש וחצי הזה. וגם יש לי אח בן 12 שבטוח יתחיל גם אז אני אוכל להכניס אותו לזה כבר מעכשיו. ונתי, תודה רבה אך המטרה שלי לא הייתה לחסוך כסף אלה במקום לעשות שיעור על עפיפון קטן אני יוכל בסוף לעשות שיעור מתקדם יותר ( הבנתי שיש הרבה מה ללמוד
). אבל את האמת אתה צודק, זה יכול להיות מאוד מהנה ואני אלך לקנות אותו כי חודש וחצי לשבת ורק לקרוא הודעות בפורומים זה לא מתאים לי
. בכל מקרה הארת לי נקודה חשובה. תודה לשניכם

natyh

New member
אם כך

קנה טריינר גדול שאפשר לעשות איתו משיכת גוף : בודי דראגינג . לי יש 4 מ"ר , נאסא ואני מאד נהנה ממנו . אפשר גם לגלוש על מאונטיין בורד כאמור . תיהנה .

aristo1973

New member
נתי

אחד מהיתרונות בעפיפוני כח , זה היכולת לבצע קפיצות ולנאסא אין את היכולת הזאת ,

natyh

New member
תסתכל

על נושא התקציב אופיר . מדובר על 300 ש"ח . תמשיך מפה .

aristo1973

New member
עיצוב וסוג

מספר הבדלים בין עפיפוני הכח ביעוד בעיצוב ובחומרים לפני שאתה קונה משהו חכה ,נתי צודק אם כבר לקנות משהו שלא יהיה פחות מ4.5מטר ,דבר שני כנס ל גוגל ותעשה סקר על עפיפוני כח ואז תחזור אליי ונדבר TRACTION KITES POWER KITES OZONE KITES FLEXIFOIL EOLO RADSAIL NPW5

למעלה