טרייק

ניר50

New member
טרייק

מה צריך כדי להגיע לטיסה על זה האם מסוכן יותר מממ"ג כמה עולה

טרייק

ניר שלום . טרייק זה כלי מדהים. אתה יכול להתחיל עם כנף איטית ולטוס במהירות כמו בקאי ולהתקדם עם השנים ע"י החלפת כנף למהירה יותר ומתקדמת יותר ו 50 קמ"ש זה לא סוף הדרך. מרווח המהירויות שלו מגיע מ 30 קמ"ש עד 150 קמ"ש. הכנף שלו לא יכולה להתקפל, טווח השעות שלו בטיסה בשעות היום רחב יותר ממצנוע וצריכת הדלק שלו קטנה יותר (באותו מנוע). החסרון שלו הוא בעובדה שמלאכת ההרכבה של הכנף גוזלת זמן רב יותר, אתה לא יכול לאכסן אותו באותה הקלות כמו בקאי (אורך הכנל שהיא מקופלת הוא 6 מטר)- אתה כן יכול לצאת לטיולים ולהמריא כמו הבקאים מהשטח אבל עד שאתה תרכיב את המערכת הם כבר יהיו באוויר (לא משנה שתשיג אותם אחר כך). אם הוא מאוחסן פתוח בהאנגר כל החסרונות הנ"ל נעלמים. בנוסף בארץ דורש הנ"ל רשיון טייס לאז"מ הפחד של כולם זה מהבחינות התאורטיות של המנהל אבל לא נראה לי שלך צריכה להיות בעייה. (אפילו אני הצלחתי). בארץ מלמדים על טרייק אומני הורייזן. אני לא למדתי שם אלא נסעתי לצרפת לCOSMOS שבדיזון וקיבלתי הדרכה מלאה טובה ממדריכים בעלי נסיון של 5000 שעות על טרייק, על כלי מעולה (של COSMOS) בנופים מדהימים וחזרתי עם הזמנה לכלי ואת הנציגות שלהם בארץ אחרי שקיבלתי גם הדרכה על מבנה הכלי עצמו ובסופו של דבר גם יצאתי יותר בזול ונהנתי מטיול יפה. (6000 פרנק ל 10 שעות - 90$ לשעה) ו 3000 פרנק -50% הנחה אם אתה מזמין כלי). ל COSMOS יש גם כלי עם מנוע 4 פעימתי רוטקס 912 שנחשב להיט בעולם. אם יש מעוניינים אני מאוד מעוניין לארגן קבוצה שתסע לצרפת ללימוד על טרייק. מעוניינים יכולים להשאיר הודעה . אהרון ניסנבאום. כיום יש 2 בתי ספר בארץ שגובים לדעתי כ 3000 דולר הדרכה. אני נסעתי לצרפת

ronga

New member
תחרות טרייק - אז"מ בנחיתות והמראות

למי שמעוניין, בעקבות דיון בפורום תעופה קלה, בנושא יכולות אז"מים וטרריקים, קבענו להתערב ביום שישי זה במנחת אומני, יותר פטים בהמשך, בקישור לפורום תעופה קלה (למטה) וכאן: טרייק נגד דריפטר HFP. ללא נוסעים. הגרועה!!! מבין 3 נחיתות עד עצירה מלאה. הגרועה!!! מבין 3 המראות עד ניתוק. באומני. שופט ופוסק: אפלבוים. טרייק נגד דריפטר HFP. ללא נוסעים. הגרועה!!! מבין 3 נחיתות עד עצירה מלאה. הגרועה!!! מבין 3 המראות עד ניתוק. באומני. שופט ופוסק: אפלבוים. שעה מדוייקת בהמשך רון

ניר50

New member
תודה רבה לך

אכן נושא התאוריה מטריד אותי בגללו הפסקתי את הרשיון על ססנה 172 מודה לך מאד על המידע האם יכול להוסיף על נושא בטיחות ?

לא.

לדעתי המצנוע בטוח יותר אבל זו רק דעתי. חפש בסטטיסטיקות העולמיות. הכי בטוח -סימולטור. אהרון.

נוסע

1. ראשית דרוש מושב נוסף. לא רצוי לקחת נוסע על הברכיים. 2. (וברצינות) לדעתי אותה כמות שעות כמו באז"מ רגיל. אבל כאן השעות עוברות מהר יותר. אהרון.

למעלה