טרילוגיות

favor

New member
טרילוגיות../images/Emo222.gif

לא כל יום מוצאים מפגש בין 2 לוחמים שלחמו כבר פעם אחת בעבר, עוד יותר מדהים זה למצוא קרב שהלוחמים ילחמו בפעם השלישית. בכל זאת הדבר הנדיר קרה כמה פעמים ב-MMA, ובדרך כלל מדובר במפגשים עם היסטוריה, שנאה, דרמה וכל דבר שתירצו. איזה מפגש מהטרילוגיות הבאות הכי אהבתם? ובאיזה מפגש לא מאסתם והייתם רוצים לראות עוד קרב? טים סילביה נגד אנדריי ארלובסקי: 1-2 ג'ורג' סיינט פייר נגד מאט יוז- 1-2 צ'אק לידל נגד רנדי קוטור- 1-2 טיטו אורטיז נגד קן שאמרוק- 0-3 מירקו קרו קופ נגד ג'וש בארנט: 0-3 ואנדרליי סילבה נגד קאזושי סקוראבה 0-3

dor244

New member
למרות שלא טרילוגיה עדיין ראמפייג נגד סילבה

ואפשר להוסיף את הלכלוך שראמפייג שפך עליו השבוע האמת מהמפגשים שציינת רק שתיים יכולות להשתנות קוטור לידל ואורלובסקי סילביה סקורבה סילבה יכול גם להגמר 7 0

talhorm

New member
הכי אהוב עליי

זה לידל - קוטור, שגם הייתי רוצה לראות עוד קרב כי זה הכי מעניין לטעמי מהאופציות האלו. הייתי רוצה לראות את גריפין-באנר הולך לקרב שלישי, ואת ראמפייג' - סילבה הולך לקרב שלישי, לידל-ראמפייג' שאני מאמין שיקרה בעתיד, וגם את לידל - אורטיז בגלל הBAD BLOOD.

doom23

New member
אממ

סילבה - סאקורבה הקרב הראשון היה הכי מגניב ... מעניין לראות עוד סילבה ראמפייג' יהיה מעניין עוד אחד מה ג'קסון אמר עליו השבוע ?? רנדי ולידל יכול להיות מעניין ...עוד אחד

dor244

New member
הוא אמר שסילבה קיבל יחס כמו לידל בי אף סי

ושהשופט היה מקים את היריבים של סילבה כל פעם שהפילו אותו

e m z

New member
לידל-קוטור

כולם. 3 הקרבות הכי מעניינים בהיסטוריה

למעלה