טריקים להתמודדות עם כימותרפיה

ראובל

New member
טריקים להתמודדות עם כימותרפיה

שלומות לכם. אמא שלי תתחיל מחר בסדרה של 4 טיפולים כימותרפיים, בשל סרטן השד. ממה שקראתי פה בפורום, אי אפשר לצפות אם הטיפול הראשון יהיה קשה או קל יותר מהאחרים. אבל האם יש לכם טיפים שיכולים להקל על החיים בעת הטיפולים? שמות של תרופות טובות נגד בחילות? אולי תרופות הומיאופטיות? משהו נגד פצעים בפה? אם אני לא טועה, מיליתיו הזכירה שככל שעובר הזמן, לומדים מה הטריקים שמקלים על התהליך. אולי תוכלו לספר גם לי, כדי שאקל על אמא? חן חן.

מיליתו

New member
הי

את רוב התרופות נגד בחילות מקבלים במרפאות ובמחלקות. יש זופראן, קיטריל ופראמין. אני מניחה שיתנו לה זופראן בהתחלה כי זו התרופה הכי פופולארית. לגבי פצעים בפה, זה מאוד תלוי בסוג התרופות, לא כל כימוטרפיה עושה את זה. בכל אופן חשוב להקפיד מאוד על היגיינת פה ולעשות שטיפות דנטליות פעמיים שלוש ביום. אפשר לשטוף את הפה ולמרוח על פצעים (אם יש) מיץ או ריבת חרובים. מקווה שהטיפול יעבור בקלות. בהצלחה

ראובל

New member
תודה רבה. אז לא לקנות משהו נגד

בחילות באופן פרטי? ומישהו יודע משהו על תרופות הומיאופטיות? הן יכולות בכלל לעזור במקרה הזה?

רמי28

New member
האם היא הולכת לקבל טקסול?

לפי מה שאני יודע זה הטפול המקובל לסרטן השד ולעוד כמה סוגים. הטיפול הזה לא משפיע על מערכת העיכול ואין ממנו בחילות. אז לפני שרצים לקנות תרופות כדאי לברר מה ההשפעות של הטיפול על הגוף. רפואה שלמה. רמי

מזי א

New member
פצעים בפה

יש לדאוג להגינת פה, תדאג שיהיו לה בפריזר, ארטיקי קרח מה שכן, האדריאמצין עשה לי כאבי ראש איומים,ורצון לשכב במיטה כל הזמן אבל זה עובר אחרי שבוע בערך. מאוד יעזור לדעת מהי התוכנית המיועדת לה. בכל אופן, שיהיה רק בהצלחה

עוד לגבי פצעים בפה

כדורי אבץ שניתן להשיג בחנויות טבע תחת השם ZINC PICOLINAT גורמות למיעוט בהופעת הפצעים או באי הופעתם בכלל. בתקופת הטיפולים נטלתי אותם באופן קבוע ופשוט לא היו פצעים. אם יש לך עוד מידע לגבי הטיפולים או עוד שאלות.. אנחנו כאן.

למעלה