טרי טרי טרי. נחת לפני 25 דק' על מסלול 12. מטוס ממש מדהים !!!
א ארזS New member 29/5/05 #4 יופי../images/Emo45.gif זה צולם מהבית או מקרוב ? לפי האיכות זה צולם מקרוב קרוב... ידעתי שהוא צריך להגיע אך לא היתה לי האפשרות לטוס מהר מרעננה לשטח ולחזור באותה המהירות... אבל לא נורא וטוב שאתה "שיחקת אותה"...
יופי../images/Emo45.gif זה צולם מהבית או מקרוב ? לפי האיכות זה צולם מקרוב קרוב... ידעתי שהוא צריך להגיע אך לא היתה לי האפשרות לטוס מהר מרעננה לשטח ולחזור באותה המהירות... אבל לא נורא וטוב שאתה "שיחקת אותה"...
R ramimz New member 29/5/05 #5 זה צולם מצומת תחנת הדלק באור יהודה. לא היה צורך להיכנס פנימה, כי השמש הייתה עדיין במזרח וזה מעולה לזווית זו של הצילום.
זה צולם מצומת תחנת הדלק באור יהודה. לא היה צורך להיכנס פנימה, כי השמש הייתה עדיין במזרח וזה מעולה לזווית זו של הצילום.
M motish3 New member 29/5/05 #6 אחלה תמונות רמי! לא אמרתם לפני כמה חודשים שצובעים אותו חזרה לצבעים הרגילים של קונטיננטל? בקצב הזה עוד נראה אותו הרבה פעמים פה בארץ ולא תצטרכו לרוץ לתפוס אותו כל פעם שהוא יגיע
אחלה תמונות רמי! לא אמרתם לפני כמה חודשים שצובעים אותו חזרה לצבעים הרגילים של קונטיננטל? בקצב הזה עוד נראה אותו הרבה פעמים פה בארץ ולא תצטרכו לרוץ לתפוס אותו כל פעם שהוא יגיע
R ramimz New member 29/5/05 #7 צודק מוטי, רק שלא אני אמרתי דבר כזה אם אני לא טועה, יוחאי אמר. אבל ממש לא ידוע מתי זה אמור לקרות.
E eagle701 New member 29/5/05 #8 היו אמורים לצבוע אותו בחזרה כבר לפנ לפני כמה שנים וכל פעם דחו לו את זה פעם אחרונה שהוא היה אמור להיצבע זה היה באפריל למתי דחו לו עכשיו אני לא יודע בטח יוחאי יודע
היו אמורים לצבוע אותו בחזרה כבר לפנ לפני כמה שנים וכל פעם דחו לו את זה פעם אחרונה שהוא היה אמור להיצבע זה היה באפריל למתי דחו לו עכשיו אני לא יודע בטח יוחאי יודע