טרי טרי כמו שהבטחתי

אלהלה

New member
טרי טרי כמו שהבטחתי

אז שבועיים אחרי שהתגלמו תראו מה יצא מהגלמים האלה
וממש בשידור חי לפני עינינו - מדהים. זנב סנונית קוראים לבחור הזה

טומי*

New member
איזה יופי אלה......./images/Emo45.gif

לו היית מצלמת על רקע שחור נגיד, היה ממש אומנותי

אלהלה

New member
תוסיף לי רקע../images/Emo13.gif

צילמתי בדיוק על המכסה של הטרריום שם הם בקעו
אבל לפעם הבאה נשים אותם על נייר שחור אם הם יסכימו

ju100

New member
טומייייי..פרפר..../images/Emo41.gif

הוא זכר כלומר....יצא....ההא הזאת מבלבלת את כל ההונגרים... הרבה אוויר בהההההה

אלהלה

New member
תודה../images/Emo13.gif אני אנסה לשים אותם על רקע

בפעם הבאה שיהיו

vera2

New member
יפההפה ../images/Emo140.gif

יוצא מגדר הרגיל שאת משלבת תחומי עינין כה רבים בעבודתך והתוצאה הענקה חינוך התבוננות בתהליכים בטבע והתוצאות חיוביות ויצירתיות. כל הכבוד לך אלהלה.
ותודה שאת משתפת אותנו.

אלהלה

New member
עוד משו קטן ונחמד בתמונה../images/Emo13.gif

תגדילו את התמונה ובצד ימין למטה יש משהו חום - זה הקליפה של הגולם - תסתכלו היטב ותראו שהוא מחובר עם חוט דקיק נראה כמו חוט דייגים - ככה הזחל קודם כל קושר את עצמו ואז מתגלם
הילדים ישבו מרותקים מסביב שעה והסתכלו על כל התהליך - באמת חוויה שלא כל יום רואים.

אלהלה

New member
בטח יש מקום

ותביאי גם כמה חברים אחרת בשנה הבאה יסגרו לי את הגן
אין לי עוד מספיק ילדים לשנה הבאה.

עב

New member
יפיפה

הפרפר כל כך יפה והצילום ברור. אני חושבת שהגן שלך יתמלא בחברי וחברות הפורום.

B T1

New member
../images/Emo8.gifאז לא הכל אבוד....

יכול להיות שגם מה-120 גלמים שבכנסת יצאו פרפרים כאלה יפים?

B T1

New member
../images/Emo3.gifתמיד ידעתי שיש להם קשיי....

הסתגלות, עכשיו מתברר שהם גם קשיי חינוך. אתם יודעים מה זה 120 מתחת ל-0? ה-IQ של 120 חברי כנסת ביחד. (הייתי צוחק, אבל זה לא מצחיק)

אלהלה

New member
לא ממש כדאי להם להיות כאלה יפים

החיים קצרים לאללה - נדמה לי שמקסימום הם חיים שבוע ואפילו פחות. ולא שבשבוע הם לא יכולים לעשות נזק גדול - הכוונה ל120 הגלמים

ברק 188

New member
פרפרים

התמונה נהדרת בשחור ובלבן הפרפר יפה ונראה מאושר, הרגיש שאוהבים אותו בגן "ונתן הופעה" מרש(השמ)ימה ועף, אז אחרי שעף לו מרשימה, הגלמים הבאים בתור עדכו-ן אני נרשמתי לפני וורה ואני מניח שהיתר ירשמו בהמשך לא ניתן לאלה(ים איתנו) לסגור את הגן, חברים ח'ונגרים להתייצב לוקחים אחריות. b t לגבי 120 הגלמים "בגן הכנסת" צריך לחליף גננ/ת לאחר מכן אולי יהיו פרפרים יפים (אני ספקטי, האמת זה לא מקום טוב) שם מתקרנפים גדולי העם

vera2

New member
ברקינו בוקר טוב ../images/Emo140.gif

תיק אוכל כזה קטן שתולים על הקטף יש לך כבר? מלבד זה אני לא מוכנה להיות בגן אחד עם המוזכרים למעלה רק עם פורומינו והגננת אלה'לה. שמעתם ?את אלכס אנסקי הבוקר? הוא דיבר ממש מגרוני ואני חושבת של רוב העם אבל, לצערי זה נופל על אוזניים אטומות. או יותר נכון להגיד אינטרסנטיות כל אחד לפי עיניינו אנחנו רק הפיגורות על הלוח של השחמט הזה|

evike

Well-known member
מנהל
אני אבוא ביחד עם

החיות שנמצאות אצלי בחצר. תופעה מהשנה, שנתיים האחרונות: בחצר הבית, על העצים והצמחים בגינה, יש מלאן ציפורים. אני ספרתי כ 8 מינים: דרורים, יונים, צופיות, שחרורים, בולבולים, עורבים, עורבנים, לפעמים דוכיפתים, ובעונה גם נחליאלים. ואני בס"ה גרה בעיר, בבית משותף בין בתים משותפים, ולא באיזה כפר או ליד שמורת טבע. אני נהנית מהם במיוחד, כשאני תולה או מורידה כביסה (הם בעיקר בצד ההוא). לא פעם אני "מדברת" איתם, שרה או שורקת להם, והם לפעמים אפילו עונים לי. ממש חגיגה. והנהנית העיקרית היא כרמן החתולה, שזה ממש משגע אותה. בכל מקום בבית ששם יש תריס, היא עולה, ופותחת את השלבים, וממש יוצאת מגדרה כשמביטה בהם. גם אותה אצרף אלי כשאבוא לגן. וכמובן יש חתולים בחצר, ופרפרים, וכל מיני חרקים, וכלבים של השכנים, שאולי גם ירצו להצטרף. אין, אין כמו חיות. כל החיות. זה אחד הדברים הנפלאים שבטבע! מקווה שיש עוד מקום! מה קורה לסימני התוכן? למה הם שובתים?

vera2

New member
Evike זה כבר ממש תיבת נח../images/Emo54.gif|מיצי

אני מקוה שה"מבול" שאנחנו נמצאים בו ייפסק לפני שניטבע ויקומו מנהיגים בשני הצדדים שיעיפו את היונה עם עלה הזית.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אמן כן יהי רצון

למעלה