טרי טרי מהתנור
ק ק ר נ ו ש י New member 18/2/08 #6 תודה בנות ../images/Emo140.gif הנה המתכון 6,7 כוסות קמח 1 מרגרינה רכה 4\1 כוס סוכר 2\1 1 כף מלח 1 כוס שמן 2 אפייה 4\1 1 כוס מים מערבבים הכל לבצק אחיד ויוצרים את העוגיות מניחים על תבנית עם נייר אפייה מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מכניסים לתנור בחום בינוני עד שהעוגיות זהובות
תודה בנות ../images/Emo140.gif הנה המתכון 6,7 כוסות קמח 1 מרגרינה רכה 4\1 כוס סוכר 2\1 1 כף מלח 1 כוס שמן 2 אפייה 4\1 1 כוס מים מערבבים הכל לבצק אחיד ויוצרים את העוגיות מניחים על תבנית עם נייר אפייה מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מכניסים לתנור בחום בינוני עד שהעוגיות זהובות
ג גינה פורחת New member 19/2/08 #9 קרנושי נראה טעים . זה עוגיות עבאדי שכולם מדברים ? נראה אני הולכת לעשות עכשיו הבאת לי חשק.
א אריאלה פיקסלר אלון New member 19/2/08 #11 קרןןןן...זה מה שתכננתי להבוקר! אני בבית עם רועי שלי, בגלל השלג {שני הגדולים נשארו בבויאר}, ובא לו... הבנת? בא לו על העוגיות עם השומשום... בבקשה... הבאת לי אותה בהפוכה. מותק... תותחית את.
קרןןןן...זה מה שתכננתי להבוקר! אני בבית עם רועי שלי, בגלל השלג {שני הגדולים נשארו בבויאר}, ובא לו... הבנת? בא לו על העוגיות עם השומשום... בבקשה... הבאת לי אותה בהפוכה. מותק... תותחית את.
א אריאלה פיקסלר אלון New member 19/2/08 #13 רועי בן 10, הינשוף... ../images/Emo6.gif ובר בן 15, ועדי בת 14 ... הגדולים לומדים בפנימיית בויאר המיוחדת, ורועי איתנו בבית.
רועי בן 10, הינשוף... ../images/Emo6.gif ובר בן 15, ועדי בת 14 ... הגדולים לומדים בפנימיית בויאר המיוחדת, ורועי איתנו בבית.
א אריאלה פיקסלר אלון New member 19/2/08 #15 כשאצליח לשחזר את המחשב שלי.... הלך לי הלפטופ עם כל החומר שלי, מתכונים, תמונות וכל מה שקשור... הלך לעולמו. מת. זכרונו לברכה החאריית.... מבטיחה לצלם ולהעלות. נשיקותתתתת.
כשאצליח לשחזר את המחשב שלי.... הלך לי הלפטופ עם כל החומר שלי, מתכונים, תמונות וכל מה שקשור... הלך לעולמו. מת. זכרונו לברכה החאריית.... מבטיחה לצלם ולהעלות. נשיקותתתתת.