טרי מה-NotePad...

TheOutsider

New member
טרי מה-NotePad...

חושך והיא מלטפת צמוד אליה נוגעת ונוגע בה בחזרה בחושך היא מלטפת בחושך מוחלט מנשק והיא מנשקת חזרה חושך אני בה נוגע והיא שמה עלי את ידה מנשק בחושך והיא מנשקת חזרה. אור והיא מחבקת בקושי נוגע והיא נצמדת ומחבק בחזרה אור היא לא מנשקת אני לא מנשק רק נוגע והיא מלטפת והמונית מחכה. לבד באור אין את מי לחבק בחושך אין את מי לנשק הולך בחזרה ובבית בחדר חושך או אור ואין את מי לחבק אין את מי לנשק היא הלכה העיניים נעצמות שוכב על המיטה ולא משנה אם אור או חושך אין את מי לחבק ללטף לגעת אין מי שיחבק בחזרה. --- המון זמן ניסיתי לחשוב אם להוסיף את ההערה בתחילת השיר או אחריו. החלטתי בסוף שאחריו. כי יהיה יותר מענין לקרוא אחרי שקוראים את השיר. לדעתי :) אז זהו...זה קצת בהמשך להודעה שכתבתי לפני כמה ימים... אותה אחת שליטפה... רק שהפעם עזרתי אומץ :) בסוף היום הולדת לא הייתה כל כך נוראה, כי היא שוב ליטפה, ונגעה. והכי הכי הכי הכי חשוב - חיבקה. משום מה מרגיש שקצת משהו השתנה. והמילים בזמן האחרון באמת זורמות הרבה הרבה יותר טוב, וזאת בתודה ישירה לכם... פעם הייתי כותב בפורום אחר, לא נזכיר את שמו :), אבל זה לא אותו דבר - באמת תודה. המון המון תודה. נורא חשוב לי. אז זהו... שוב תודה :)

הקשתית*

New member
ויהי אור...:)

וכשהיא תבין, היא תחזור... מאוד אהבתי את משחקי המילים ותיאוריך בין החושך לאור... מי יתן וירבה האור, ותוכל לחבק את זו שחפצת, ואז תוכל לישון בשקט ושלווה ולכבות את האור...

:)

שירך מקסים, עטוף ברגש וההודעה שצירפת אחרי עשתה לי טוב בלב מאחלת לך הרבה חום ואהבה :) הנני מסכימה ומזדהה עם הודעתה של הקשתית היקרה שלנו :) אני גם מאוד שמחה לשמוע שנפרץ מחסום הכתיבה שהיית שרוי בו הנני מודעת לעובדה עד כמה קשה לפרוץ... בסיכום דברי משפט אחד חשוב מאוד ותכניס אותו היטב היטב ועמוק ללב :) התודה נתונה לך, איש יקר !!! שיהיה לך רק טוב ושוב מזל טוב :) ממני ענבל

למעלה