טרלה לה לה יומולדת שמייח
ל...

מיצי007

New member
טרלה לה לה יומולדת שמייח../images/Emo65.gif ל...

לירונילה היחידה היום הילדונת שלנו גדלה רישמית בשנה והיא בת 14 אז אני רוצה לראות את זאת שלא מאחלת לילדה המתוקה הזאת
יומולדת שמייח
ועכשיו הברכה האישית שלי... שתהיה לך אחלה יומולדת בובה,אושר ועושר עד אין קץ,אהבה והרבה בריאות. תהני מהיומולדת שלך ובכלל מהחיים,שכל מה שתירצי יתגשם. אוהבת אותך
מיצי
שימי לב שגם לבראד יש מסר בשבילך

tuty fruty

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

"היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת ללירונילה היחידה..." המון המון מזל טוב עד 120 בהצלחה בלימודים אושר יושר כושר ועושר שכל מה שתרצי התגשם שנה טובה ומתוקה אוהבת רנה

Number One1

New member
../images/Emo65.gifמזל טוףףףףף!!!!!!!!!!!!!../images/Emo77.gif

שתחיי באושר ועושר עד עצם היום הזה!
ושתמיד תסתכלי בחצי הכוס המלאה ושהחיים עוד לפניך
שכל משאלות ליבך יתגשמו (גם אם זה קשור איכשהו לבראד...
) ו.... הרבה הרבה מזל טוב!!!!!!!
ממני אביה

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif

טוב אני לא כל כך טובה בברכות אז פשוט הרבה
חיחי

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב לירונלה
אושר ועושר עד סוף ימי חייך
וקחי מתנה ממני מליון דולר

../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

היום מומולדת, היום מומולדת, היום מומולדת ללירונה היחידה! חג לה שמח, וזר לה פורח, היום מומולדת ללירונה היחידה... מאמי, המון המון מזל טוף, אושר ועושר, בריאות וכושר, אהבה רבה מסובביך, והצלחה במעשה ידייך, ושיהיו לך חיים מלאים אושר ובראד..!
שיהיה לך ת'מומולדת הכי כיף...! 14 זה גיל יאפה..!

ה אורחת

New member
חחחחחחחח איזה מעולה!

פשוט גדולה התמונה! מאיפה מצאת אותה? אתר או משו?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מיצי007

New member
תיקון טעות קטנה

זה מחר! פשוט הייתי בטוחה שהיום ה-19,לא יודעת למה... התקדמתי ביום בכל מקרה תדעי לך שלא טעיתי בתאריך,רק התקדמתי ביום במחשבה

אוי חיחי בונדית,בונדית..

שובבה שכמותך. אז...: מחר מומולדת, מחר מומולדת, מחר מומולדת ללירון!! *כל הברכות חלות גם על מחר* אה בונדית, תרגישי טוף. החלמה מהירה. גם אני הייתי חולה בתחילת החופש.

karin byrne

New member
למרות שזה מחר...

מזל טוב לירון!!!!!!!!!
...אני מאחלת לך אושר ועושר ,בריאות וכושר(
),עד 120(ויותר,הרבה יותר.חחחחח..)הרבה הצלחה,הרבה הרבה הרבה אהבה והרבה הרבה בראד(
),שתקבלי ת'
ות הכי שוות ליומולדת ושכל חלומותייך ומשאלותייך יתגשמו ושתמיד תמיד תהיי מאושרת...ושוב,מזל טובבבבבבבבבבבבבבב!!!

שחרצי

New member
מזל טוב בובה!!!

שיהיה לך רק אושר, אושר, אושר (וגם עושר יכול להיות טוב)... שיהיה הרבה בראד!

ואייייי איזה התרגשות! ../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo7.gifתודה

ממש תודה לכולם
!! למרות שזה מחר ורשמת שטעית
..תודה ממש לכולםם ותודה למנהלת שרשמה פה את זה וזכרה
..אין לי מילים פשוט תודה!!

ה אורחת

New member
מזל טווב!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

מזללללללללל טוב!!!!!!!!! אני מאחלת לך שתיהיה לך שנה מצויינת ומאושרת המון אושר! ובגלל שאת מאוד קרובה לראש השנה אז שנה טוב ומתוקה!!!!!!!!!! ממני באהבה גדולה האורחת!
נ.ב למיצי בעקרוןחחחחח איזה מצחיק שכתבת על התמונה! אבל מה זה התולעים האדומות האלו? O_O חחחחחח

מיצי007

New member
זה לא תולעים../images/Emo7.gif

זה קישוטים
ככה אני מציירת מה...אז אין לי כישרון במיוחד

למעלה