טרללה. אוגוסט. להתפקד
.

0mroosh

New member
טרללה. אוגוסט. להתפקד../images/Emo108.gif.

שם: גיל: מיקום: פשטידה: דובון אכפת לי אהוב: איך אתם אוהבים את קצפית המרנג שלכם? חודש נעים ושקט, אולי רונה תוציא אלבום חדש לכבוד יום הולדתי,
.

noa08128

New member
טרללה טרללי

אני חיה ונשמת אחרי שהייתי במחנות וקורסים שארכו כ 3 שבועות. שם: נועה גיל: 16 ומחצית מיקום: אי שם במרכז הארץ פשטידה: פשטידת תרד של פידל
דובון אכפת לי אהוב: כולם
איך אתם אוהבים את קצפית המרנג שלכם? טעימה במיוחד
עומר יקירי מזל טוב

darling2

New member
אוגוסט ../images/Emo42.gif

שם: דר גיל: 17 מיקום: מושב תאשור. פשטידה: יאמי
דובון אכפת לי אהוב: יש סגול? אם כן, אז הוא..
איך אתם אוהבים את קצפית המרנג שלכם? אני מעדיפה חלווה..
החופש עובר מהר ובהרבה שיעמום, העיקר שיש מש"צים. אין לי כוח לארגן תיק:(

קוֹבּ

New member
../images/Emo118.gif

me sigue rodeando la sombra de ti y siguen rodando por ahi todas las palabras que dijimos y los besos que nos dimos como siempre hoy estoy pensando en ti

darling2

New member
../images/Emo23.gif

you came and make the past look so funny Put my own sadness to sleep on a shelf אני לא אתרגם לספרדית אבל שתדע, Tu
היה מוזר היום, מפחיד עוד פעם.

שוודה

New member
קולולו

שם: נגה גיל: 18 מיקום: כרגע אצל סבתא ברחובות פשטידה: לזניה
או קיש בצל
דובון אכפת לי אהוב: ההומו איך אתם אוהבים את קצפית המרנג שלכם? איכס זה לא נשמע טעים

:(

שם:ליבי ברבי גיל: 18 וחצי מיקום: חמל מבצעים של פיקוד צפון. בעעעע פשטידה: תפוחי אדמה דובון אכפת לי אהוב: היה מישו שהיה אמור לצאת איתי לשנת שירות והוא היה מחקה דובוני אכפת לי אז הוא. מחר חוזרים לפיקוד

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

שם:אלעד גיל:18 עוד מעט מיקום:פה פשטידה:בעד דובון אכפת לי אהוב:זה עם האריה על הבטן איך אתם אוהבים את קצפית המרנג שלכם?מוקצפת ומרנגית

אמן כן יהי רצון אלבום

שמי דורון 20 מזכרת בתיה (שזה ליד רחובות) פשטידת.. שוקולד אני לא מכיר סוגים שונים ולא אוהב קצפיות כאלה ואחרות

קוֹבּ

New member
|פין|

שם: יעקֹב (מכונה גם: ג'ק המרטש, וקוֹבּ הערבי). גיל: 20 עוד שנה וחצי. זה אומר שעוד שנתיים וחצי אהיה חוקי גם בארה"ב. מיקום: פרק כף ידה של המכשפה מ'עמי ותמי' (הנזל וגרטל, אם אתם נאצים). פשטידה: מתכון? בבקשה: מרתיחים פסטה מסולסלת קטנה. שופכים לתוך תבנית מלבנית ושמים מלא גבינות, מה שבא לכם (קוטג', לבנה, קשקבל, צהובה, מה שבא לכם) אבל קודם מערבבים אותן עם 3 ביצים. שופכים הכל על הפסטה שבתבנית ומגררים מעל 30 גרם חמאה. שמים בתנור עד שזה משחים בחום של 180 מעלות. אם יצא מגעיל תאשימו אותי, כי לא נתתי פה כמעט שום כמות מכלום וזה ממש לא יעיל. (לי יצא טעים). בהצלחה
. דובון אכפת לי אהוב: מריה קארי, ב2002 כשהיא השמינה המון אחרי הברייקדאון
איך אתם אוהבים את קצפית המרנג שלכם? עם שיערות חזה של בחור טוב-לב ואמיץ. חודש נעים ושקט? אני מקווה, הוא יהיה בעיקר עמוס, מרגש, וחשוב. אבל גם נעים ושקט, כן. למה לא. אולי רונה תוציא אלבום חדש לכבוד יום הולדתי? אולי, אבל אני מקווה שלא, כי זה יקרה רק בפברואר וזה רחוק.
. שבת שלום
.

Tal Pe

New member
../images/Emo216.gif

שם: טל גיל: 21 מיקום: צפון... פשטידה: תירס דובון אכפת לי אהוב: כזה עם תלתן על הבטן איך אתם אוהבים את קצפית המרנג שלכם? בלי קצפת ומרנג (או מה שזה לא יהיה)

שישיץ

New member
|פיןשקסי|_../images/Emo79.gif

שם: שישיץ גיל:
חח זה כבר נדוש מיקום: בדרום הצחיח
פשטידה: נאאאה דובון אכפת לי אהוב: האדום
איך אתם אוהבים את קצפית המרנג שלכם? מוקצפת לאבלי חודש לכולם

tipeshet

New member
|פינה|

שם: עומר גיל: 17 מיקום: מושב ליד רחובות. פשטידה: לא תודה, אבל קפה יהיה נחמד. דובון אכפת לי אהוב: זה שדומה לארנב. איך אתם אוהבים את קצפית המרנג שלכם? עם נגיעה של לימון וטיפת דבש. [? |:]

ברררר

New member
ראיתי פוסטר הופעה של רונה היום

בבית יצחק שם:'ני לייק אה פרחה גיל:17.6 מיקום:מקום עם הפצצות פשטידה:כ"כ ברוקולי דובון אכפת לי אהוב:התכלת איך אתם אוהבים את קצפית המרנג שלכם?לבנה חודש נעים ושקט אמן עומר לא לסחוט מחמאות ליומולדת לפני שהיא מגיעה- זה עושה מזל רע

Me../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: נו, שי גיל: 17 מיקום: כרגע נמצאת בת"א, חע. אבל בתכלס בצפון המופגז פשטידה: גבינה מה.. דובון אכפת לי אהוב: אני זוכרת רק אחד ורוד כזה עם קשת בענן על הבטן
איך אתם אוהבים את קצפית המרנג שלכם? המה?
אני פגשתי את דר ואני פגשתי את דר אתמול בסנטר עם בני המושבים המעפן שלה ואתם לא

למעלה