טרמוסטט

• פותח הנושא altid
  • פורסם בתאריך

altid

New member
טרמוסטט

טוב חברים אני עומד להזמין מוצרי חימום מארה"ב אבל אני חייב טרמוסטט טוב מישהו יכול לתת לי המלצה על טרמוסטט טוב שיכלול ירידת לילה ומספר שקעים רב ככול שאפשר?? אני חייב משהו מיקצועי יש לי ארון מאוד גדול שאני צריך שמשהו טוב יפקח עליו מודה מראש על קישורים והמלצות

altid

New member
מצאתי משהו רציתי לשאול לעצתכם

מה אתם אומרים על הטרמוסטט הזה?? http://www.beanfarm.com אם יש לכם משהו יותר טוב אשמח לעצות אם יש יותר זול ובעל תכונות דומות גם אשמח לעזרה

altid

New member
עוד משהו שאני מחפש בנרות

מסילות לטרריום אני לא מוצא בשום מקום שזה מדהים כאילו לא מייצרים את זה אפילו נגרים לא יודעים איפה אני יכול להשיג והם בדרך כלל משתמשים בזה לויטרינות של ארונות

אני מציע לך לבדוק אצל עסקים

שמתעסקים באלומיניום: תיריסים, חלונות ועוד כל מני מוצרים אחרים מאלומניום. הם משתמשים הרבה במסילות.

bendj123

New member
הייתה לי תבעייה הזאת גם

בעיקרון חיפשתי ורק איזה מקום אחד בתל אביב או משהו כזה מייצר את זה ואני מהצפון אז לא היה לי כוח לנסוע בשביל זה למרכז אז הלכתי לאופציה שנייה לייצור מסילות מעץ אפקטיבי באותה מידה. אתה יכול לראות אייך עשיתי את זה בקישור הזה

gilz

New member
מסילות לטרריום

בכל חנות שמספקת מוצרים לנגרים ניתן לקנות. (כולל טמבוריות רבות). אני קונה באור יהודה.

youval osman

New member
מסילות פלסטיק לטרריום

כשאני היתי צריך כמות (לפני כשנה וחצי) קניתי באיזו חנות מפעל ברח' הרצל בת"א.חנות שמתעסקת במוצרי אלומיניום,את השם אני לא ממש זוכר. בכל מקרה אז זה עלה 12 ש' למטר של מסילה עליונה+תחתונה.

לפני שאתה קונה אני מציע שתבדוק

טוב טוב על כמה וואט הוא יכול לשלוט, יש לו מעט כאלו ששולטים על עד 500וואט ואם יש לך ארון לא בטוח שזה יספיק לך.

altid

New member
הוא מגיע ל600 וואט שזה מספיק לי לפי

החישובים שלי עכשיו בקשר להודעה הראשונה: אז זהוא שחיפשתי בכל העולם וכאילו פשוט לאף אחד אין לא מתקיני חלונות לא זגגים ולא נגרים מישהו אמר לי שהוא קונה מאחד מכפר קאסם וזה 80 שקל ל2 מטר שזה ממש המון יוצא לי בקשר להודעה השניה: בעיקרון רציתי דעה של אנשים שיש להם יותר ניסיון עם טרמוסטטים וכאלו כדי שיגידו לי מה הם חושבים על המוצר הזה או שימליצו לי על משהו שהם משתמשים שהוא ממש טוב אז אם יש לך משהו להמליץ לי אשמח לישמוע

יש לי אחד שאמור לאפשר

שליטה על טמ"פ יום ולילה. האמת היא שעדיין לא הפעלתי אותו ככה שאני לא ממש יכול להגיד עליו כלום מעבר לעובדה שיש לו הרבה כפתורים

altid

New member
ווואווו בהפצצות

יו תודה אנשים באמת באמת שעזרתם לי אחלה ויונתן בקשר לטרמוסטט אם אולי אפשר עוד מידע קישור אולי לאתר שממנו קנית אותו או החנות או אולי קישור לאיזה דף מידע עליו

altid

New member
זהו חברים קניתי את הציוד

יאללה ההזמנה בוצעה זה אמור להגיע אליי בסוף חודש הבא והארון גם אמור להיות בערך מוכן באותו זמן יוווווווווו אני לא מאמין שסוף סוף אני עומד ליבנות אותו ישבתי לתכנן אותו בערך שנההההה שלמה באמת

למעלה