טוב חברים אני עומד להזמין מוצרי חימום מארה"ב אבל אני חייב טרמוסטט טוב מישהו יכול לתת לי המלצה על טרמוסטט טוב שיכלול ירידת לילה ומספר שקעים רב ככול שאפשר?? אני חייב משהו מיקצועי יש לי ארון מאוד גדול שאני צריך שמשהו טוב יפקח עליו מודה מראש על קישורים והמלצות
מסילות לטרריום אני לא מוצא בשום מקום שזה מדהים כאילו לא מייצרים את זה אפילו נגרים לא יודעים איפה אני יכול להשיג והם בדרך כלל משתמשים בזה לויטרינות של ארונות
בעיקרון חיפשתי ורק איזה מקום אחד בתל אביב או משהו כזה מייצר את זה ואני מהצפון אז לא היה לי כוח לנסוע בשביל זה למרכז אז הלכתי לאופציה שנייה לייצור מסילות מעץ אפקטיבי באותה מידה. אתה יכול לראות אייך עשיתי את זה בקישור הזה
כשאני היתי צריך כמות (לפני כשנה וחצי) קניתי באיזו חנות מפעל ברח' הרצל בת"א.חנות שמתעסקת במוצרי אלומיניום,את השם אני לא ממש זוכר. בכל מקרה אז זה עלה 12 ש' למטר של מסילה עליונה+תחתונה.
החישובים שלי עכשיו בקשר להודעה הראשונה: אז זהוא שחיפשתי בכל העולם וכאילו פשוט לאף אחד אין לא מתקיני חלונות לא זגגים ולא נגרים מישהו אמר לי שהוא קונה מאחד מכפר קאסם וזה 80 שקל ל2 מטר שזה ממש המון יוצא לי בקשר להודעה השניה: בעיקרון רציתי דעה של אנשים שיש להם יותר ניסיון עם טרמוסטטים וכאלו כדי שיגידו לי מה הם חושבים על המוצר הזה או שימליצו לי על משהו שהם משתמשים שהוא ממש טוב אז אם יש לך משהו להמליץ לי אשמח לישמוע
יו תודה אנשים באמת באמת שעזרתם לי אחלה ויונתן בקשר לטרמוסטט אם אולי אפשר עוד מידע קישור אולי לאתר שממנו קנית אותו או החנות או אולי קישור לאיזה דף מידע עליו
יאללה ההזמנה בוצעה זה אמור להגיע אליי בסוף חודש הבא והארון גם אמור להיות בערך מוכן באותו זמן יוווווווווו אני לא מאמין שסוף סוף אני עומד ליבנות אותו ישבתי לתכנן אותו בערך שנההההה שלמה באמת