טרמינל 3 החדש בנתב"ג...

efi2000

New member
טרמינל 3 החדש בנתב"ג...

יש אתר של טרמינל 3 עם תמונות וצילומים ישירים של המראות ונחיתות?

vitamin P

New member
לא

הצעתי להם את זה במייל אפילו
לעשות מסך באולם מקבלי הפנים שרואים שם תמונות גם של המסלולים וגם של נוסעים נכנסים בשדה וובאיזורי הנוסעים הנכנסים ברחבי הטרמינל וגם לשדר את זה באינטרנט... אתר רגיל של טרמינל 3 יש הוא נחמד ויפה הנה הכתובת www.iaa.gov.il

eagle701

New member
באתר החדש והמדהים של רשות שדות

התעופה יש תמונות מידע ואפילו סירטון של טרמינל 3 http://www.iaa.gov.il/rashat/he-il/Rashot

vitamin P

New member
של מטוסים אין הרבה וחבל!!

של הטרמינל עצמו יש כמה
וגם הייתי רוצה שהם יצרפו תמונות אוויר או חזית של הטרמינל

efi2000

New member
תודה לכולם, מדי פעם הייתי נוסע

לנתב"ג יש שביל בצד שאפשר לראות המראות ונחיתות מטוסים.

vitamin P

New member
כן אני מכיר כמה מקומות כאלה...

פעם בכמה שבועות בשבתות אני מבקש לעצור שם ולעמוד איזה רבה שעה עשרים דקות לראות כמה נחיתות והמראות

Aviation Addict

New member
שיחזור תגובות

עקב טעות אנוש בתפוז נמחקו חלק מהתגובות לכן אני משחזר. כרגע אין הרבה אתרים כאלה בעולם Aviation Addict 41948006 √ בעיקר בגלל בעיית הביטחון מאז ה11 לספטמבר. רוב האתרים שפעלו בעולם נסגרו בגלל הוראות כוחות הביטחון, ובישראל לא נראה לי ב 20 השנים הקרובות יופעל אתר שכזה. ~~~~~~~~~~ אבל מה הבעיה הבטחונית??? vitamin P 41948042 √ כל עוד זאת מצלמה קבועה שמצלמת רק את השמיים באיזור המסלול לא נראה לי שצריכה להיות בעיה ~~~~~~~~~~ לדוגמה: Aviation Addict 41948146 √ מישהו שם טיל באיזור נתב"ג על טיימר (שעון), ומפעיל אותו דרך הטלפון ברגע שהוא רואה מטוס ממריא הישר מהחדר שינה בג'נין. לא חסרות דוגמאות. ~~~~~~~~~~ תחליט, טיימר או טלפון... יואל שרשיר 41950991 √ אם זה על טיימר אין שליטה על מועד שילוח הטיל אלא כיוון שונה של השעון.אם זה עם טלפון אפשר אכן לשלח זאת עפ"י החלטה...אני ממליץ לאנשים להתרכז במה שהם מבינים
~~~~~~~~~~ • אוי תפסת אותי במילה
Aviation Addict 41951084 √ ~~~~~~~~~~

Aviation Addict

New member
הודעה נוספת ../images/Emo122.gif

אם מישהו הצליח לשים טיל vitamin P 41959421 √ או כל דבר המהווה סיכון בטחוני בשטח המנל או לידו!! אז כבר המצלמות האלה לא יעזרו לו בכלום!!!! אפשר להסתכל יפה מאוד דרך אור יהודה או עשרות מוקמות אחרים! לא חסר ואז חשבתי יותר על להסתכל רק דרך אולם מקבלי הפנים יכול להיות ממש לשים מקרן כזה ושיראו את הנוסעים הנכנסים במסלול שלהם וגם קצת מטוסים

למעלה