טרמינל 3 - כתבה לשבעה ימים

יעל5555

New member
טרמינל 3 - כתבה לשבעה ימים

שלום, אני מכינה כתבה על טרמינל 3 במלאת חצי שנה לפתיחתו, ורציתי לשאול מה דעתכם עליו? אשמח לקבל תגובות תודה, יעל [email protected]

MrHankeY

New member
הכל טוב ויפה

רק שיורידו את הנקודות השחורות מהחלונות כדי שיהיה אפשר לצלם

שלזינגר

New member
../images/Emo26.gif

אני ביום שני טס. אני חוזר ביום רביעי שבוע אחר כך. אם את תיהי פה עד אז אני יוכל לספר...

היה לי ביקור קצר איתו

פעמיים(הלוך וחזור) הטרמינל מפואר, ויפה כל כך.. באמת עבודה נפלאה אבל..(ופה מגיע האבל הגדול) הטרמינל הזה מתאים למדינה עם הרבה, הרבה תיירים זה טרמינל ענק (ויפה) ויצא לי ללכת שם לבד לשערים, פשוט לבד.. אני לא מתלונן על מרחק ההליכה, זה בכל שדות התעופה בעולם.. אבל , לטעמי, זה גדול מידי למדינה שלנו

YHS

New member
אבל אתה בודאי יודע

שתכנון לוקח שנים וכאשר התחילו עם הטרמינל זה היה הרבה לפני תחילת האינתיפדה, כשעוד קיוו להרבה תיירים, כולל אלו שאמורים היו להגיע בשנת 2000, עם האפיפיור (ומאחר ולא סיימו לקראת הגעתו בנו את הטרמינל הצהוב, שגם הוא לא זוכה לשימוש רב מדי).

עדיין לפי טעמי

גדול מידי לארץ שלנו אפילו בלי האינתיפאדה זה טרמינל מדהים ביופיו, מאוד התפעלתי אבל הוא ע-נ-ק וגם הלקות היחידה שאני ראיתי זה בדרך חזרה, שיש איזה 10 דקות הליכה..

מתמונות, חוויות של אנשים ועוד

למשל, אספתי משם אנשים וליוויתי אנשים עד ל-Buy&Bye. אני מאוד לא אהבתי - שדה גדול מידי - אבל לחינם. מה זאת אומרת ? עשו אותו גדול אבל בתוך הגודל הזה לא שמו את מה שצריך אלא עוד חנויות ועוד חנויות שלא באמת מועילות - זאת אומרת, יש מחסור בבידוק, אבל למה לשים חנויות איפה שאפשר להוסיף עמדות בידוק ? עוד משהו - עיכובים. בחו"ל המתנה של חצי שעה למזוודה היא משהו נדיר, הרוב זה כ-10 דקות כאן חיכיתי להרבה אנשים מעל לשעה בגלל שהם פשוט חיכו למזוודות 50 דקות מתוך השעה שבה חיכיתי להם. בנוסף - הבטחון דבילי, לא מאשרים לקצינים בצה"ל [עם תעודת קצין כמובן] להכנס עם נשק והם להם איפה להשאיר אותו. ודבר אחרון לעכשיו - יש לך דיוטי פרי חביב ויחסית יחסית גדול, ואז פתאום יש לך איזה עשר דקות/רבע שעה הליכה עד לשרוולים כאשר אם הטיסה נדחית בעשר דקות או רבע שעה אי אפשר להכנס אפילו לחנות אחת להסתכל על משהו כי ההליכה לוקחת את הזמן הזה. אני חושב שהמקום לא תוכנן כמו שצריך ובטח שהביצוע לא מספק. חוויות מטיסה עצמה אני אתן רק בעוד שלושה שבועות כשאחזור מחו"ל אם זה עוזר לך. בהצלחה עם הכתבה !

MrHankeY

New member
15 דקות להגיע לשרוול?

קצת מוגזם... לא לוקח כלכך הרבה זמן אבל כן בהחלט המרחקים גדולים אבל לעומת שדות אחרים בעולם, זה בהחלט נורמלי אני עדיין דבק בנקודות השחורות

לא מדוייק

בשדות בעולם הדיוטי הולך לאורך השרוולים במקביל, ואז אין שום בעיה לחזור אחורה בהליכה של ... גג 5 דקות ולהגיע לחנות. ותיקון - אני אוכל להביע דעתי בעוד שבועיים.

adviv

New member
שמתם לב?!!!

האם משהו שביקר כבר בנתב"ג 2000 / טרמינל 3 שם לב שאין שעון אחד בכל הטרמינל? לא בכניסה ולא בדיוטי? לא מבין את הרעיון בתכנון???!!!!

אני לא זוכר את הפרט הזה כשהייתי שם

אבל אבדוק שוב כשאהיה שם עוד שבוע. מעניין לדעת - אם אין זה באמת מפגר, אבל אתה באמת חושב שבכל הטרמינל אין ? נשמע מוזר לאללה ...

יש שעון...

בכל חור יש לך לוח נחיתות או המראות או שניהם ביחד, ושם יש שעון, בכיכר הגדולה יש שתי לוחות ענקיים כאלה מכל צד...

למעלה