טרמינל3: שלבי בנייה

efi2000

New member
טרמינל3: תמונות מרהיבות אחרי הפתיחה

כאן יש תמונות יפות מהיום הראשון מטרמינל 3 שנפתח.

efi2000

New member
הסיות בשנת 2000 ומאז לא נפתח עקב

עלות כספי, ולאחר 4 שנים נפתח בשעה טובה הטרמינל החדש.

vitamin P

New member
אולי את המבנה סיימו לבנות ב2000

אבל היו עוד המון פינישים לעשות כמו שצריך בכל טרמינל!!! מבחוץ כנראה שהוא היה בסדר ואני גם לא חושב כי ראיתי תמונות מלפני שנה של בניית תחנת הרכבת והכל היה פיגומים באיזור... והתמונות האלה כבר יושבות לי טוב על המחשב מהאתר הישן אבל תודה רבה

efi2000

New member
שמעתי שמת"א לטרמינל ברכבת 11 דקות

מהר חבל על הזמן... הוא מגיע למתחם של הטרמינל.

vitamin P

New member
כן אני יודע......../images/Emo9.gif

בנוסף למטוסים יש לי שריטה לטרמינל 3 ולשדות תעופה ובצד השני של המוח יש שריטה של רכבות

אני מתכננת טיול עם הילד לשם

אני חושבת שהוא מאוד יהנה מנסיעה ברכבת + לראות מטוסים מסיעים / ממריאים. אתם אומרים שיש מאיפה לראות את המטוסים (גם אם לא טסים) נכון? כי אני בונה על זה!

vitamin P

New member
בטח שיש .......

יש המון מקומות ליד שדה התעופה שאפשר לחנות ולצפות במטוסים בכל זאת זה שדה תעופה בכיף אפשר למצוא כל מיני נקודות באיזור בטרמינל החדש יש חלון ענק שרואים חלק מהמטוסים בחנייה אבל לא רואים הרבה המראות ונחיתות כי הטרמינל האווירי מסתיר קצת... אבל לא חסרים מקומות נראה לי שאם הוא יסע ברכבת ויראה כמה מטוסים הוא מאוד יהנה
אני מתכנן לנסוע לשם ביום שישי בבוקר- סוף כל סוף ומהטרמינל או כמה מטרים לידו במדרכה בטוח אפשר לראות מטוסים- אבל בלי להסתכן או ללכת למקומות לא ברורים

נראה לי שאני צריכה למצוא את

המכרים מהצבא שעובדים שם כפקחים אזרחיים ולהפעיל פרוטקציה

vitamin P

New member
../images/Emo4.gif

אני!!!!!!!!!! אני!!!!!! אני היחיד עם ה"תחביב" הזה שעין לו שום פרוטקציה ושום קשרים והתחביב לא ממש מתממש בצורה מהנה
זה ממש מדכא לשמוע תמיד על אחד שלא מתעניין בכלל בנושא אבל דודה שלו מנהלת בכירה בר.ש.ת ואחת שסבא שלו נהג קטר אין פייר בחיים אבל תהני!!!!!!
יהיה כיף

אז הניק שלך הוא כדי לכפר על זה ../images/Emo6.gif

הרסת אותי עכשיו!!! עם ניק כזה ושום פרוטקציה בשום מקום
אתה גדול ולא לדאוג, פעפ בטוח עוד תמצא את האדם שאתה מכיר במקום שאתה צריך.

במקום לקטר

אולי תזדהה כבן אדם אמיתי ופשוט תבקש עזרה? מה בדיוק אתה רוצה/צריך? בהרצליה כבר היית, סנוב?

vitamin P

New member
../images/Emo2.gif

עד לא מזמן היה לי כינוי אחר עם שמי המלא... קצת לא נוח לענות תשובה לשאלה כזאת מה בדיוק אני רוצה...
ולא, עוד לא הייתי

BaBa LiVe

New member
חחחח!!!! אתה בדיוק כמוני@@@

אתמול נסעתי ברכבת בפעם ה 100 והתרגשתי כמו ילד קטן!! חברים שלי צחקו עלי!!!חחח!!

למעלה