טרמפולינה

yael3333

New member
טרמפולינה

שלום לכולם מחפשת לקנות טרמפולינה מתנדנדת (עם קפיץ). למישהו יש רעיון היכן ניתן למצוא?

dafgol

New member
ראיתי בשילב יש ( האמת לא משו )

אני יודעת שיש גם ברב - קט , ובכל חנות לתינוקות לדעתי.

מתרגשת

New member
ראיתי אחת מקסימה בטויס אר אס

אבל אין לי מושג כמה היא עולה. היא רוטטת ומתנדנדת בלחיצת כפתור ויש עליה כמה צעצועים נחמדים. ראיתי אחת כזו ממש אצל talsh אולי היא תוכל להמליץ עליה מניסיון

yael3333

New member
אשמח לדעת מה מחירה, מכיוון

שביקרתי היום במספר חנויות לתינוקות, ומצאתי טרמפולינות ללא קפיץ, כאלו שהילד צריך ממש להשתולל כדי להצליח להזיז אותן, והרי זו מטרת הטרמפולינה, לא? בשילב האמת לא התעמקתי בטרמפולינות מכיוון שהמחיר שם הוא אחיד- 399 ש"ח... נראה לי מוגזם משהו. talsh - תוכלי לשתף אותי כמה עלתה הטרמפולינה?

מתרגשת

New member
טלש לא תוכל לעזור בנושא הכסף

רק בנושא שביעות הרצון מכיוון שהיא קנתה את הטרמפולינה בארה"ב והיא עלתה לה 15$... אפשר להתקשר ולברר

talsh

New member
דווקא אנסה ../images/Emo13.gif

אז ככה - הטרמפולינה הנהדרת של טויס-אר-אס עולה בדיוק 340 ש"ח שלי - שהיא כמעט אותו דבר (הגב לא מתכוונן) עלתה אכן 15$ בארה"ב כמה מרגיז אה?? לא חשוב, את זו של טויס-אר-אס קניתי כמתנה לחברה טובה שילדה והיא ממש ממש מרוצה ממנה.

talsh

New member
וכרגיל שכחתי להוסיף

שהיא רוטטת ויש לה מוסיקה או רעש גלי ים ויש לה צעצועים שמחוברים על מוט כזה שניתן להוריד ולחבר שוב.

osnatyD

New member
גם לנו יש את הטרמפולינה הזאת

אז באמת נחמד. אם נועה בוכה זה לא מה שירגיע אלא הידיים של אמא. בקיצור מוצר נחמד לא ממש חובה. אני מצרפת תמונה של נועה נהנת מהטרמפולינה שלה. ( לא רואים את הטרמפולינה אבל לא נורא ) אסנת

חגית99

New member
אם את נוסעת לכיוון הצפון - בקניון

אורות בחנות "החלומות של שחר " יש מבצע של טרפולינה במקום 355ש"ח 190 ש"ח. קניתי לשתי חברות שלי שילדו והן מאוד מרוצות. אני לא זוכרת עם יש לה קפיצים אבל יש לה קשת צעצועים בשחור לבן אדום.

למעלה