טרמפולינה

הילית111

New member
טרמפולינה

טרמפולינה לקטן ערב טוב לכולם בני בן החודשיים גדל ואני רוצה לקנות לו טרמפולינה (הבנתי שזה אחד ה"מאסטים" ש"חייב" כל תינוק..) אשמח לקבל המלצה על טרמפולינה איכותית כזו שהוא יהנה ממנה כמה שיותר זמן (ושתהיה רלוונטית ומעניינת מבחינתו לכמה שיותר חודשים ) ותספק לו כמה שיותר גירויים שיענינו אותו גם שהוא גדל כי הם גדלים מהר מהר ! רצוי משהו שנמכר בשילב כי יש לי תלושים... אשמח מאוד לקבל המלצה על חברה ודגם. המון תודה מראש וערב מקסים.
 

aviah

New member
לנו היתה של פישר פרייס

כזאת עם סטפר (הילד דורך על משטח מסוים והטרמפולינה מנגנת בהתאם). באמת היה שוס רציני והחזיק עד גיל שנה בערך. יש לה גם מנוע-רעידות שמרדים את הילד בפחות משניה, רק שלא אהבו אצלנו שאני קראתי לזה "הויברטור של הילד".
 

shno

New member
לפחות יש לך ילד....

כי אצלנו זה היה "הויברטור של הילדה" וזה נשמע עוד הרבה יותר גרוע...
הטרמפולינה שימשה אותנו המון - כשהילדה עוד לא ישבה לבד - בזה האכלנו אותה, בזה היא "ישבה" לראות את מבחר הקלטות מהחינוכיות שלה שיהפכו אותה לביוכימאית מדופלמת עוד בבית הספר היסודי. עד היום שבו היא למדה לעשות "ויברח" ומאז הטרמפולינה משמשת אותנו פחות ופחות, מדי פעם רק להאכלה (בעיקר מאכילים בכסא אוכל "של גדולים" שיש לה). אבל אין ספק שרכישת הטרמפולינה הייתה חיונית - ולא כמרכז בידור בפני עצמו - כמעט אף פעם לא שמנו אותה לבד בטרמפולינה שתבדר את עצמה עם הבובות התלויות - אלא כמעט תמיד כתחליף כסא בלבד.
 

aviah

New member
../images/Emo13.gif

מותר להגיד "ויברטור לילד זה יותר גרוע" או שזה לא PC?
 

ferdinand

New member
לקח לי זמן

להבין על מה אתם מדברים! (ועדיין לא בטוח שאני סגור על זה! - הכוונה למעין כיסא חשמלי כזה שמתנדנד? כי תינוק, לא "חייב" שום "מאסט"! אצלי, שלושה ילדים גדלו בלי טרמפולינה, וברוך השם, הם בריאים ושלמים! (טפו! טפו!) תגידו, יש מצב שהדבר הזה יילמד גם להחליף חיתול? (ומה עם כלים וספונג'ה?) ולא - אבי, אסור להגיד! זה לגמרי לא "PC" וגם לא ראוי!
 

schlomitsmile

Member
מנהל
לקח לך זמן? עד 4 בבקר? סליחה על ההדחפות...../images/Emo9.gif זו האמא הפולניה שבי (טוב שיש את מי ומה להאשים...) שעוברת לבדוק אם לא נפלה לאף אחד השמיכה, אם כולם נושמים, ודואגת "למה הוא לא ישן??"
 
למעלה