טרמפים

rafi4733

New member
טרמפים

חברה אם אתם רואים מישהו עומד ועוצר טרמפים עצרו לו אולי אין לו כסף לנסוע אולי אין בשעה הזאת אוטובוסים בבקשה תעצרו

yoyo10

New member
אני יגד לך את האמת

פעם שגרתי בצפון והיה לי פעם בהרבה זמן רכב אז הייתי עוצרת. היום אני פשוט מפחדת לקחת טרמפיסטים איך אני ידע את מי אני אני מעלה על המכונית שלי מה גם שיש תופעה מסוכנת מאוד אנשים עוצרים טרמפים בכביש מהיר לדוגמאת כביש מספר 1 ירושלים תל אביב וזה מאוז מסוכן לעצור שם עד שמשהו לא ידרס התופע לא תפסיק

rafi4733

New member
נו נו

אל תקחי אדם משונה וגם יש יותר סיכוי שהוא ידרס אם אף אחד לא יקח אותו

yoyo10

New member
אנשים צריכים לקחת אחריות על העצמם

האחריות שאדם מבוגר לא ידרס מוטלת על אותו אדם ולא עלי אני בחיים לא יעמוד על אוטוסטרדה במטרה לעצור טרמפים

Vdrums

New member
לא! לך תדע מי יעלה לך על הרכב

או אם בכלל ברגע שתעצור יעיפו אותך מהרכב. המדינה הזאת מספיק מטורפת. זה לא חייב להיות אפילו מחבל. מספיק כמה חברה שרוצים כסף קל ויעצרו טרמפ יאיימו על הנהג יעיפו אותו אחרי שיקחו לו את הארנק וגם יעלמו עם הרכב. וזה תסריט אחד. תסריט שני - עוצר לטרמפיסט, עולה מחבל, מאיים חוטף אותי לא יודע לאן מכאן אני כבר לא ארחיב... בן אדם שמתכנן לנסוע לאנשהו, מן הסתם יודע שהוא צריך כסף כדי לנסוע וזה לא בחינם, ומי שבונה על טרמפים כדי לחסוך כמה גרושים דינו שיתייבש עד שיגיע הצדיק שיקח סיכון ויעצור. אני מן הסתם לא צדיק ולכן לא עוצר, רק לחיילים עמוסי נשק וקידבק!!!

מתנדב

New member
אני לא עוצר לטרמפים, זה עיקרון אצלי

אמנם בשלוש שנים האחרונות עצרתי ל 2 טרמפים ותו לא, מכל מיני סיבות א. סיבה בטחונית, במצב של היום אי אפשר לדעת ולזהות אנשים גם לא על פי דיבור... ב. הטרמפיסטים חושבים שהם בעלי בתים על הרכב, ותנסה רק להוריד אותם רחוב סמול לא ליד הבית, אוי ואבוי לך לקחת טרמפיסט אתה משועבד לו...

Vdrums

New member
אדון רפי, לא פנטזיות?

להיות נהג מונית היום זה סכנת נפשות אז שלא לדבר על אנשים שיכולים לשדוד אותך בצומת או טרמפיאדה. תעצור אתה לכל מיני אנשים שיהיה לך לבריאות. מי שרוצה לנסוע ממקום למקום שיבין שזה עולה כסף ולא יבכה שהוא מתבשל בחום בנסיון לעצור טרמפים. ועוד משהו, להכניס טרמפיסט מיוזע לתוך הרכב שלך זה ממש ממש דוחה

טיפוסית

New member
וגם הצד השני לא צריך לקחת טרמפים

לכו לדעת מי הנהג שעצר לכם? גם הנהג יכול לעות לכם משהו....

למעלה