אנחנו מוזמנים לטעוםמאז שאנדרואן הטיל עלינו חרם, אין להשיג את השוקולד האהוב עלי, שהוא שוקולד בלגי, גודייבה המיוצר בטורקיה. כאשר עשיתי את שוקולד דובאי, קניתי עיגולי שוקולד להמסה, במקום שהקונדיטורים קונים אותו. 85 אחוז שוקולד השאר סוכר ואיזה חומש מקשר עשוי מסויה. כולו 3 מרכיבים. למדתי להכין שוקולד רגיל שאני אוהב. הבעיה עם שוקולד שמכינים בבית, צריך לאכול אותו ב4 ימים לכל היותר ולשמור במקרר. אין בו חומרים משמרים. לי יש מכונת וואקום, בוואקום 7 ימים. הבעיה אם הוא לא בוואקום, מקבל לחות הפוגם בטעמו.