טרנסג'נדרים בקשה לעזרה

alexnofit

New member
טרנסג'נדרים בקשה לעזרה

למחקר העוסק בחוויה הטרנסג'נדרית דרושים M^F ןF^M בכל שלב של תהליך גיבוש הזהות המגדרית (בין אם רוצים לעשות ניתוח, לא רוצים או עשו).השאלונים ישלחו ויוחזרו במייל כך שאין בירוקרטיה והדבר לא ידרוש זמן רב, ויהיו אנונימים. תוצאות המחקר יפורסמו בפורום זה. כל עזרה חשובה לנו, אנא שילחו לנו מייל ונחזור אליכם. כתובתנו: [email protected] המחקר נערך בסיועה של נורה גרינברג

../images/Emo141.gifבבקשה.

ואני באמת ממליצה לכולם פה לשלוח להם מייל, לקבל את השאלון, לענות עליו, לשלוח להם אותו בחזרה ולעזור להם במחקר הזה. מהפגישה איתן התרשמתי שיש להן כוונות טובות כנות וחשובות, ואני אישית גם מאמינה שכל הזדמנות לתרום למאגר הידע האקדמי - כמו שליטל קראה לזה - היא מבורכת וחשוב לנצל אותה, במיוחד בנושאים "קרובים לליבנו", לדוגמא במיקרה הזה נושא הטרנסג'נדרס. תוכלו גם להעלות פה בפורום דיון על אופי השאלות שכתובות בשאלון, אולי לחלקכם תהיה ביקורת מסויימת עליהן. כדאי

alexnofit

New member
אכן יש לו שאלה מוגדרת

אנו נשמח לענות על כל השאלות, כרגע אין אנו יכולות למסור את השאלה משום שכך התוצאות יוטו בשל הידע (כמו במחקר טעימה- שלא מוסרים איזה מהדברים הנו המוצר האמיתי), אך מיד בתום איסוף השאלונים- נספר על השאלה המוגדרת, ובתום המחקר גם על התוצאות. תודה על העזרה

ליטל ו

New member
תודה :)

אני מאד מבינה את ההגיון שמאחורי ההחלטה. מאד ייתכן שאילו המחקר היה שלי, גם אני הייתי מתעקשת לנהל אותו כך. מצד שני, בעבר הסכמתי להשתתף בהרבה מחקרים מבלי לדעת מה הם מנסים להוכיח מראש, ומצאתי שברובם מילותי סולפו על מנת להתאים לתוצאות המבוקשות (בכוונה או שלא בכוונה), מה שגרם לכך שתרמתי לקידום מחקרים מסולפים שפגעו במאגר הידע האקדמי כמו גם במטרות חברתיות שחשובות לי. אני בהחלט לא אומרת זה מה שהיה קורה אילו הייתי מתראיינת אצלכם, אבל כיום אני מעדיפה שלא להשתתף במחקרים מבלי לקבל עליהם מידע מראש.

alexnofit

New member
תשובה לליטל

השערת המחקר פתוחה יחסית- לא חד ערכית. כמו כן ברצוני להבטיח לך כי מטרות חברתיות חשובות גם לנו- ואנו מגויסות מאד, זו בדיוק הסיבה שבשלה בחרנו להתמקד בנושא. כמו כן מדובר בשאלון. עם זאת, אנו מבינות את החלטתך, ומכבדות אותה, אכן פעמים רבות מחקרים אקדמים וחוקרים אקדמים מעוותים דברים לצרכיהם..... אנו תלמידות פסיכולוגיה, והמחקר נערך במסגרת החוג לפסיכולוגיה אוניברסיטת תל אביב.

למעלה