טרנסג'נדרפאק, 3 רגעי עונג.

טרנסג'נדרפאק, 3 רגעי עונג.

בשוק הכרמל, אני הולך עם חברה, אחת שבהחלט נראית "אשה" לפי מיטב דרישות המגדר. "היי, בנות", קורא לעברנו אחד המוכרים, "רוצות לקנות [איזשהו פרי שכבר שכחתי מהו]?" ואחרי רגע פונה למוכר שלידו "זה בן או בת?" "חצי-חצי", באה מיד התשובה מהמוכר בבאסטה הסמוכה. חיוך ענק לא יורד לי מהפרצוף שעתיים. שוק הכרמל, דמיט. חברה תופסת טרמפ עם איזו קרובת משפחה בדרך לבית שלי. קרובת המשפחה היא סטרייטית מובהקת ואף עורכת דין (סליחה ליסמין ומאיות, אבל יש קריטריונים שמאפיינים עורכי דין בסטריאוטיפ, כן?). חברה מספרת עלי, השיחה מתרחשת באנגלית כך שהפעלים לא מסגירים אם אני בן או בת, ומכיון שקרובת המשפחה שומעת בטעות את השם שלי כ"יונה" היא שואלת אם זה יונה בן או יונה בת. "שניהם", עונה לה חברה. השיחה ממשיכה כרגיל, זה נראה לסטרייטית הכי הגיוני בעולם, והן עוברות לנושא אחר. כשהיא מספרת לי את זה בבית, עוד חיוך לא יורד לכמה שעות. יום שישי, המון שמש, אני במגרש החניה האורבני החביב עלי, מצלם. מישהי על רולר-בליידס מחליקה ברחבי מישור האספלט, וכעבור כמה זמן מתחילה בינינו שיחה ידידותית. בהתחלה היא פונה אליי בלשון נקבה, אחר כך בלשון זכר. חשבתי שהיא תיקנה את עצמה, אבל לא, היא פשוט המשיכה, במהלך כל השיחה, לפנות אליי חלק בלשון נקבה וחלק בלשון זכר. שזה אפילו פחות מפתיע מהעובדה שהאדם-בעל-לוק-מובהק-של-אשה-סטרייטית שלפני מתעקשת לדבר באותה הצורה על עצמה, חלק בלשון נקבה וחלק בלשון זכר. האינטראקציה כל כך מקסימה, כמו שני ילדים במגרש משחקים, ואני רוצה לקפוץ ולחבק את העולם. אני חושב שאני מאוהב (אפלטונית, כמובן). לא יודע מה קרה, אבל בשבועיים האחרונים הרגשתי את גדרות המגדר קורסות מסביבי ברעש גדול. אולי ההרצאה של ג'ודית באטלר שיחררה לאוויר איזו חתרנות מגדרית שהשתלטה על כל תל אביב, משוק הכרמל ועד מגרש החניה האורבני שלי. *אושר*

matanbu

New member
אין מצב שתוכל לתאר לעצמך

את החיוך שחיוכתי בזכות ההודעה שלך עכשיו. אושר כל הדרך גם מפה :)

מקסים ../images/Emo140.gif

אני שמחה בשבילך על הרגעים הקסומים והתחושה הנפלאה שנמשכת הרבה מעבר להם. חוץ מזה, אתה כותב נפלא. פשוט תענוג לקרוא כל מה שאתה כותב.

זה העולם,

אני מרגיש לאחרונה שיש בו הרבה רגעים קסומים ושוקולדה. תודה

קלארנס

New member
אה.. מיקי בוגנים

התראיין ב"פגישה לילית" - במקרה ראינו - והיה מאד מעניין. אמר שהוא "לא גבר ולא אשה" כמה פעמים, שהוא לא מרגיש את עצמו ככה או ככה. קובי מידן שואל "חשבת פעם להיות אשה?" והוא עונה "חשבתי להיות גבר - התלבשתי גברי והסתפרתי ואז יצאתי לרחוב וגיליתי שאני מקבל את אותן תגובות אבל נראה בצורה שלא נוחה לי" טוב, אני לא כל כך מרוכז כדי להביא עוד התרשמויות אבל היה נחמד ופתוח ומקבל כזה באופן כללי.

Sonata Of Tears

New member
כן גם אני ראיתי

האמת שהוא נראה נורא חביב,כלומר,נראה בן אדם טוב כזה, אבל אני לא יכולה לשפוט. או וואל ,נורא אהבתי את הראיון,הוא היה מאד חופשי ורגוע כזה,סיפר בלי בעיה על דברים אישיים ..

Sonata Of Tears

New member
מיקי בוגנים

הוא משתתף קבוע בתוכנית המהפך (כמה שהיא פטתית אני צופה בה..) כספר\מאפר הוא גם הדמות שאדיר מילר כל הזמן צוחק עליה שעושה "הרבה יותר פאן,הרבה יותר שיק...." ,בלונדיני(מחומצן) ,שיער ארוך,שמנמן . בכל מקרה, אם עדיין לא קפץ לך משהו בראש, היום לפני החדשות יש מהפך ותוכלו לראות אותו.. יוצא לי לראות אותו כמעט כל יום כי אני עוברת בדרך הביתה ליד המספרה שלו,הוא תמיד אם סיגריה במדרגות,והוא תמיד מחייך :)

שאלה נאה.

קצת בגלל שאני קצת מאוהב במישהי אחרת, ובעיקר בגלל שאי אפשר להתאהב במישהי על סמך פגישה במגרש החניה האורבני האהוב עליך, בעיקר אם היא עושה רושם של בחורה מקסימה אך הטרוסקסואלית. זה לא בריא :)

אבא גאה

New member
אחלה סיפורים ../images/Emo13.gif

איך ככה שלוש במכה אחת? את חושב שזה ברגע שבו מחליטים לחיות בדרך מסויימת אז כל העולם מסביב מתרגל גם?

טוב,

זה היה במהלך שבועיים בערך. ואני באמת מאמין שג'ודית באטלר הכניסה סחרור מגדרי לאזור. אבל אני לא יודע מה הסיבה האמיתית, לא חושב שבגלל שהחלטתי לחיות איכשהו, כי אני אף פעם לא מחליט, אני נותן לדברים להתגלגל ולהתרחש ולא מכריע בינתיים, רק נעים לי כרגע ב"חצי חצי" ואולי באמת עלית בעדינות על סוג של החלטה. האמת, אני חושב שזה בעיקר בגלל שהיתה מישהי כאן שקצת נתנה לי להרגיש שהיא רואה אותי כמו שאני ושהיא מגיבה לזה, ש"סימנה אותי כאנושי" כמו שבאטלר אמרה בהרצאה שלה, ואני חושב שהלכתי שני סנטימטר זקוף יותר וגם הייתי הרבה יותר "חצי חצי" בזכות זה. והמון נשיקות לך

ליטל ו

New member
אוי, זה כל כך חשוב...

בדיוק חשבתי איך, ככל שאני יותר בחברת אנשים "נורמאליים" ופחות עם אנשים שיש לי אתם שפה משותפת, אני מרגישה פחות מחוברת, פחות... בעלת זכות קיום, אולי. וזה אפילו לא עניין של קבלה או של ארון, פשוט שאני כל הזמן צריכה לתרגם ולהסביר, כאילו זה הדבר הכי זר... אני לא נהנית מזה X-P

למעלה