טרנסג'נדר בתחילת הדרך..

Daniv09

New member
טרנסג'נדר בתחילת הדרך..

אהלן
אני FTM בתחילת הדרך.. חודש הבא אתחיל עם ההורמונים.
מבחינה פיזית לא נראה לי שתהיה לי בעיה לעבור כגבר
הבעיה היחידה שלי, היא שיש לי גבות ממש ממש דקות (נשיות), הפסקתי לגעת ולסדר כבר לפני חצי שנה והן עדיין לא גודלות
הפחד שלי שגם ההורמונים לא יעזרו. לא בא לי להיות גבר שנראה נשי חח בטח לא בגלל גבות :/
מישהו כאן מבין בזה..? אשמח לעצות דעות...
תודה, דני.

טסטוסטרון ביחד עם המשחה שיש לי פחד ממנה

שנקראת מונוקסידיל (נגד התקרחות), לי יש פחד שמשחה כזאת תימרח לי על הפנים ואז יהיה לי שיער עבה בפנים כי אני mtf
ייתכן שאם אתה לוקח טסטוסטרון ובמקביל מורח משחות נגד התקרחות באיזורים של הגבות אז זה יכול להגביר את הצמיחה של השיער.

Daniv09

New member
תודה לכולם על התגובות!!

עזרתם לי מאוד!
דני

יו איפה

New member
שלום דני

ברוך הבא

אני ממליצה קודם כל לא לנסות דברים מעבר לטיפול ההורמונלי שאתה עומד להתחיל.
יכול להיות שלטסטוסטרון תהיה ההשפעה הרצויה גם על צמיחת השיער בגבות, אי אפשר לדעת בודאות מהנקודה בה אתה נמצא. אני בטוחה שיש חוויות שונות אצל גברים טרנסים בעניין הזה אז עדיף לראות איך תהיה ההשפעה - וזו השפעה כוללת ויחסית מהירה עם הטסטוסטרון - ורק אחרי תקופה אם לא יהיה שינוי לטובת עיבוי הגבות תוכל להתייעץ עם הרופא/ה שלך על טיפול בעניין (זה כמובן לא סותר את זה שתיין את זה גם בתחילת הטיפול כאחת הציפיות שלך מהשפעות הטיפול.

vixen5287

New member
היי דני ברוך הבא

ראשית, בהצלחה בדרכך, אני בטוחה שאתה מתרגש ולקחית הורמונים הוא צעד חשוב במיוחד.
כפי שאלונה הסבירה, הטוסטסטרון משפיע בין היתר על צמיחת השיער, במיוחד במקומות ובגדילה שלא היו לפני, כך לדוגמא צומח הזקן.
אני בטוחה שהוא יפתור בעיה זו.
במקרה קיצוני, קיימים גם טיפולים קוסמטיים של קעקוע גבות ליצירת מילוי.
אתה בוודאות חושב שאלו טיפולים לנשים, אך לדעתי הטכניקה המודגמת בסרטון המצורף יכולה להוות פתרון גם עבורך.

http://www.youtube.com/watch?v=RpNQ_cyx_qw

Ellianne

New member
שמעתי על כמה "שיקויי פלא"

הראשון זה הטבעי - שמן קיק.

בת דודה שלי וידידה שלי שתיהן היו עם גבות דקות ורצו לעבות אותן אז המלצתי להן על שמן קיק. הן לא כל-כך התמידו עם זה, אבל מהמעט שהן השתמשו הייתה צמיחה מזערית.
מעדויות של נשים אחרות שקראתי באתרים/פורומים שעוסקים בזה, השמן הזה אכן עושה את העבודה אבל עד לרמה מסויימת.

מחיר - בערך 20 שקלים בפארמים.

השני הוא כימיה - יש הרבה מוצרי קוסמטיקה שמיועדים לריסים ולגבות.

המוצר הכי "יעיל" ששמעתי עליו הוא RapidLash. יש ביקורות טובות בעיקר בעניין הריסים, אבל אני מניחה שזה עושה את העבודה גם עם גבות.

מחיר - 100-200 שקלים דרך האינטרנט

שני המוצרים האלה בעצם עובדים בכך שהם מפעילים תאי שיער שחדלו לפעול.
אם אי פעם היו לך גבות עבות יותר, אז יש סיכוי שזה יחזור לעובי שהיה בעבר.
אם כל הזמן היו לך גבות דקות, אז סרומים ושמנים לא יעבדו.

במקרה קיצוני, אם זה ממש מפריע לך, שמעתי כבר על השתלת והלחמת ריסים. אני חושבת שאפשר לעשות את זה גם לגבות.
אין לי מידע בנושא, אבל אני די בטוחה שהאופציות האלו קיימות.

צופה121

New member
אני "זכר" ביולוגית, והגבות שלי ממש דקות

כך שגבות דקות לא מהוות אינדיקציה לכך שנולדת כנקבה...

גם אני, הלוואי שהיו לי גבות דקות

והלוואי שהפנים שלי היו חלקות ולא הייתי צריכה להוריד שיער.

יש מוצר בפארמים

של חברת ARDEL שנקרא BROW GROW (משהו כזה) .. לכאורה להצמחת גבות.

קשה לי להאמין שזה באמת פועל, אולי ככה בקטנה להפחתת דלילות גבות - קשה לי להאמין שחוץ מהורמונים יש מוצר מדף ש"יצמיח גבות".

גם אני שמעתי על שמן קיק.
לנסות בטח לא יזיק - תוכל לרכוש.

שיהיה בהצלחה בתהליך ובנוסף - טוב שהגבות הן הצרות הכי דקות שלך במראה : )

ייתכן וההורמונים ישנו את הגבות

וגם אם לא, זה כנראה בגנים שלך. יש זכרים ביולוגים עם גבות דקות. זה לא דבר נשי בהכרח לדעתי אלא הדרך שבה מעצבים אותן, בדיוק כמו שיש זכרים ביולוגים עם מותניים גדולות. לכל אחד גנים שונים ומבנה גוף שונה, ורמת שיעור שונה. אל תדאג לזה, אני בטוח שלא תראה נשי בגלל הגבות. בהצלחה דני.

דרך העיצוב של הגבות אכן יכול להשפיע

כפי שכתבו זאת עכשיו.

גבות גבריות מאופיינות בצורת קו ישר עם מרווח קצר (נמוכות) בין העפעפיים לגבות.
לעומת גבות נשיות שמאופיינות בצורת קו מעוגל (חתולי) עם מרווח גדול (גבוהות) בין העפעפיים לבין הגבות.
כמו שכתבתי, אפשר גם משפחות כנגד נשירת שיער, טסטוסטרון משפיע הרבה, ואם כבר דיברו על קעקוע של נקודות שחורות אז אפשר לעשות מפרצים בקו השיער כדי לחקות גברים, להרכיב משקפיים עם מסגרת ממתכת עבה בצבע שחור בצורת מלבן שנוטה למרובע, לדעתי זה לא קשה.

העניין הוא לא "לחקות" גברים

כל המטרה זה להיות גבר בלי לעשות מפרצים או ללבוש משקפיים בכוונה.
אני חושבת שטסטוסטרון כבר ישפיע הרבה לטובה.

לא התכוונתי לחקות במובן של כאילו

הוא לא גבר וצריך לחקות. לא במובן הזה, אלא התכוונתי לחקות הגזמה, במובן זה של לקחת סטייל של גבר קיצוני כדי להדגיש גבריות קיימת. לדוגמה, נשים טרנסיות מרגישות נשיות, אבל הן (אנחנו) מעגלות את עצמות הפנים (בארובות העיניים ובמצח, באף, בסנטר ובלסת), מורידות שיער בפנים, וגורמות שבגוף יהיה אסטרוגן, אפשר לומר "מחקות נשים", ויהיו שיגידו בצדק, מחקות הגזמה, במובן זה של לקחת סטייל של אישה קיצונית כדי להדגיש את נשיותן הקיימת, שאחרת אם הן לא יעשו זאת אז הן ייראו נשים עם זקן ארוך וקוצני, טסטוסטרון בדם, תסרוקת גברית אבל הן לא אוהבות את זה... פוליטקלי קורקט

Ellianne

New member
תדברי בשם עצמך

את זאת שרודפת אחרי נשיות מאולצת ועכשיו את מייעצת ל ftm לרדוף אחרי גבריות מאולצת.

הבנו כבר את האג'נדה שלך "אל תיהיה עצמך, תחקה מישהו אחר בקיצוניות", אבל דברי בשם עצמך.

לא כל הטרנסיות מסירות שיער בלייזר, לא כולן שוברות את עצמות הפנים, יש כאלה שלא לוקחות הורמונים בכלל ויש כאלה עם שיער קצר.

תפסיקי כבר להכליל את כולם באג'נדה שלך ולהטיף לאחרים איך להיות אישה או גבר.

orald

New member
עדיין לא ראיתי אישה שהגבות שלה "מעוגלות" טבעי

רק נשים שהגזימו בעיצוב ונשים טרנסיות שמחקות אותן. די מגוחך ולא ממש מושך, לטעמי, אבל כל אוחצ'ה והטעם שלה בפרחות.

קודם כל איזה כיף לך, בהצלחה

שמעתי שאחת התופעות הוא שיער איפה שפחות היה ופחות שיער איפה שיותר היה. אז אולי הגבות האלה יסתדרו כבר לבד. חכה ותראה. חבל לעשות צעד סתם.

למעלה