טרנסים/יות במדיה הפופולרית

DarlingAdam

New member
טרנסים/יות במדיה הפופולרית

רציתי להעלות נושא שאכן נטחן ואף נבלע מאות פעמים, אבל בכל זאת. איך אנחנו בטלוויזיה? בסרטים? בד"כ אנחנו הבדיחה המזעזעת שגורמת לכולם לצחוק עוד לפני שאמרנו משהו. לפעמים אנחנו הפסיכופט הרצחני שאוהב שמלות. לפעמים אנחנו סתם מישהו רע ומעצבן שנאכל ע"י זאב לפני סוף הסרט. אני לא מדבר על סרטים שנעשו ע"י ובשביל ובמיוחד, סרטים אינטליגנטיים ועמוקים, אלא כמו שאמרתי, תרבות פופולרית. וישנם סרטים שהם לא ככה, אבל הרוב? עדיין תקועים כל כך רחוק בעבר עד שהם עדיין חושבים שלהגיד "הומו" זו בדיחה בפני עצמה. ואני מדבר על תכניות מהשנה האחרונה. /end of rant/

ליטל ו

New member
לפעמים אנחנו נשארים בסאבטקסט

ואז אנחנו הרבה פעמים יופי של אנשים. אני יודעת שכבר אמרתי את זה מליון פעמים, אבל בדיוק קראתי שוב את "כטוב בעיניכם", ולרוזלינד יש ג'נדר טוויסט אחד *יותר משיש לי*! (שחקן זכר, נגיד בלי ג'נדר יוצא דופן, שמשחק אישה שמעמידה פנים שהיא גבר שמעמיד פנים שהוא אישה. הידד לשייקספיר <חיוך גדול>).

BDSMorin

New member
אם כבר מדברים על זה...

שמעתי על איזו כתבה שהתפרסמה שדיברה על ג'נדר והתיאוריה הקווירית ב"באפי קוטלת הערפדים", אם מישהו שמע/ראה/יודע היכן ניתן למצוא את הכתבה הנ"ל, אודה מקרב לב.

DarlingAdam

New member
aahhh

אם את מוצאת. תודיעי לי בבקשה? דרך אגב, גם קהילת הBDSM מוצגת בסרטים כאנשים מוזרים ו/או רעי לב. יש לך משהו לתרום בנושא הזה, שקרוב ללבנו? :)

BDSMorin

New member
מה כבר יש לומר?

אנחנו אנשים רעי לב, פסיכופתים שרוצים להרוס את העולם, או לחילופין סמרטוטי רצפה חסרי אישיות שלא מסוגלים לומר לא. ;) דווקא "המזכירה" מעביר את הזרמים התחתיים יותר טוב :) אבל סך הכל, מדהים אנשים לגלות שאדם נורמלי לגמרי מעורב ב"סאדו מאזו הזה". כמו ש"מדהים" שTS רק רוצה ללמוד/לעבוד כמו כל אחד/אחת. סטראוטיפים, בעעעע.

קלארנס

New member
אני דוקא

לא כזה רוצה לעבוד וללמוד

BDSMorin

New member
נמצאה האבדה!

ב"מסך המפוצל" http://www.tve.co.il/story.asp?id=1248 קריאה נעימה - עוד לא קראתי ולכן אין לי מה לומר עליה בינתיים.

DarlingAdam

New member
המון תודה :)

:) אתם חושבים שזה צריך להיות בין הקישורים? או לפחות לקשר את זה לפורום באפי?

FreakOnALeash

New member
קאתם את הציטוט של מונטי פייתון?

NEWLY MOTHER: Is it a boy or a girl? OBSTETRICIAN: Now, I think it`s a little early to start imposing roles on it, don`t you?

ליטל ו

New member
Awwww...

<נמסה> :) אין כמו מונטי פייתון, חמודים :) אהבתי את לורטה מ"בראיין" הרבה לפני שממש עסקתי בשאלות ג'נדר :) The right to have babies, indeed - והקטע שאני מסכימה עם זה... <g>

AlphaBeta

New member
לא בדיוק קשור לנושא

אבל מישהו\י כאן ראה\ראתה את הסרט The Hot Chick? סרט שיצא בסוף שנה שעברה, סרט עם רוב שניידר. הוא לא בדיוק מתמקד על טרנסקסואלים, אבל הנקודה של הסרט "אישה וגבר מחליפים גוף" מבליט תפקידי מגדר וכל העסק הזה. בהתחלה חשבתי שהסרט סתם יעליב אותי, אבל סך הכל היה די נחמד. (קטע קצת ספויילר) למרות שהיה קטע אחד מעצבן, בסצנה שג'סיקה, שעכשיו נמצאת בגוף הגברי של סניידר, עומדת להתנשק עם בובי, החבר שלה, שרק לפני רגע הבין שהחברה שלו נמצאת בגוף של גבר בן 30. אז איזה אישה יחסית מבוגרת בשורה מאוחרי התחילה להגיד "איכס, אני לא יכולה להסתכל [על שני גברים מנשקים אחד את השני, כאמור, אחד מהגברים כעקרון מגלם תפקיד של אישה]). וזה לא שיש לה בעיה לראות אנשים מתנשקים, כי לפני רגע ג'סיקה התנשקה עם החברה הכי טובה שלה, שהתחילה להתאהב בה מעז שהגוף שלה הפך לגוף של רוב סניידר. :\

BurgerQueen

New member
שלא נדבר על המונח "קוקסינלים" ../images/Emo4.gif

שממש מעצבן אותי. מילה מגעילה ודוחה. אני מסכימה איתכם, שאתם מוצגים בד"כ בצורה מכוערת.

למעלה