זה הדבר היחיד שהם רוציםלהציע לתושבי עזה טרנספר לאזור אשקלון ואשדוד, ובתמורה רצועת עזה תסופח למדינת ישראל.
זהו טרנספר שתושבי עזה יסכימו לו, כי זה המקום ממנו גורשו לפני למעלה מ-70 שנה, ואליו הם חולמים לחזור.
לכשיחזרו, ירגישו שכבודם חזר, ויהיו פסיכולוגית פתוחים לחיים בשלום עם ישראל.
מאז שהפרנו את הסכם אוסלו,זה הדבר היחיד שהם רוצים
והם גם אומרים את זה
כל ההפגנות שלהם נקראות : צעדות השיבה
הם רוצים לחזור הביתה
הם לרגע אחד לא ויתרו על כל השטח ועל "זכות השיבה"מאז שהפרנו את הסכם אוסלו,
מצב הרוח אצל הפלסטינים הפך יותר ויותר קיצוני (ובצדק),
היום הם כבר רוצים את כל השטח.
להחזירם לרוח אוסלו, שבו היו מוכנים לגבולות 67, זה לא פשוט.
לא קל לחזור ולהאמין למי שהפר את אמונך בצורה הכי בוטה,
למה שיאמינו שהימין הקיצוני לא יטרפד שוב כל הסכם?
בניגוד לאוסלו, זה יקח הרבה הרבה יותר זמן,
אבל צריכים אי פעם להתחיל,
אחרת נישאר תמיד רק במלחמות.
התעקשותך לנסות לקדם את השמדת ישראל בהחלט ראויה לציון. אנשים נורמליים כבר היו מתייאשים מזמן. עם זאת, צר לי לאכזבך, את שאיפתך זו לא תצליח. אנחנו כאן בשביל להישאר, גם אם זה עושה לך חררה. תתמודד.להציע לתושבי עזה טרנספר לאזור אשקלון ואשדוד, ובתמורה רצועת עזה תסופח למדינת ישראל.
זהו טרנספר שתושבי עזה יסכימו לו, כי זה המקום ממנו גורשו לפני למעלה מ-70 שנה, ואליו הם חולמים לחזור.
אתה צודק. אבל גם הם, הפלסטינאים כאן בשביל להישאר.צר לי לאכזבך, את שאיפתך זו לא תצליח. אנחנו כאן בשביל להישאר,
כל אחד וה"אנחנו" שלו. אצלי המונח הזה מתייחס ליהודים. אצלך לפלסטינים. שוין. ספק אם מישהו מופתע במיוחד.אתה צודק. אבל גם הם, הפלסטינאים כאן בשביל להישאר.
לקחת בטעות את הכדור הלא נכון ?כל אחד וה"אנחנו" שלו. אצלי המונח הזה מתייחס ליהודים. אצלך לפלסטינים. שוין. ספק אם מישהו מופתע במיוחד.
כתבתי על כך תגובה ממצה משלך כולל קישורים. אתה אכן בכיוון הנכון.אתה צודק. אבל גם הם, הפלסטינאים כאן בשביל להישאר.
מנצל"ש תגובה להנרי, כבר ניסו ועשו טרנספר לעזתים אחרי מלחמת ששת הימים, דיין היה מדווח לקבינט מידי שבוע על המספרים שהועברו והם הגיעו לאלפים.
ישראל העבירה אותם כאינדיבודאלים , לא ככקבוצה לירדן , לכפר כארמה. מהר מאוד אותם אלפי צעירים התחברו לקבוצות הטירור שפעלו נגד ישראל.
ממליץ גם לך וגם להנרי לראות את הסדרה על עזה בערוץ 1. תחכימו מזה.
אתה לא ממש שפוי.להציע לתושבי עזה טרנספר לאזור אשקלון ואשדוד, ובתמורה רצועת עזה תסופח למדינת ישראל.
זה כבר באמת לא מעשי מה שהצעת,יש שם 376 אלף אנשים.להציע לתושבי עזה טרנספר לאזור אשקלון ואשדוד, ובתמורה רצועת עזה תסופח למדינת ישראל.
היום עזה זו סכנה,זה הרעיון שהשמאל המטומטם יודע לתת. להכניס את הסכנה של עזה לתוך מדינת ישראל.![]()
שוויצרי שקרן וקשקשן חסר תקנה.היום עזה זו סכנה,
כי דחפנו אותם להיות שונאים שלנו.
הרעיון שלי פותר את הסכנה.
החיסרון היחיד ברעיון שלי,
שהאספסוף לא מסוגל להבין איך משנים הלכי רוח,
ממצב רוח לוחמני, למצב רוח של שלום.
זה יותר דמי תאורטי, לרמה של חסרי אינטליגנציה.
וכדי שתלמד, ראה את אוסלו,
היה מצב רוח של שלוום,
וכאשר ישראל הפרה את ההסכם,
מצב הרוח התהפך למצב מלחמתי, הרבה הרבה יותר קיצוני.
הרשה לי להוחמיא לך.שוויצרי שקרן וקשקשן חסר תקנה.
הגיע הזמן שתחזור לעניינך עם הפרות.הרשה לי להוחמיא לך.
אתה בין הבודדים שמבין בעצמו עד כמה הוא אידיוט,
ולכן אינך מנסה כלל למרוח דברי חוכמה.
אלא כותב משפט מטומטם פשוט וקצר.
משפחותיהם גורשו.הם לא גורשו מאשקלון ואשדוד
התעקשותך לנסות לקדם את השמדת ישראל בהחלט ראויה לציון. אנשים נורמליים כבר היו מתייאשים מזמן. עם זאת, צר לי לאכזבך, את שאיפתך זו לא תצליח. אנחנו כאן בשביל להישאר, גם אם זה עושה לך חררה. תתמודד.
אולי בהתחלה. אבל בגלל שהם הפכו לטרוריסטים נאצים בעשרות השנים האחרונות, אז כבר לא מגיע להם כלום.משפחותיהם גורשו.
אתה לא שוכח את אבותיך מזה 2,000 שנים,
ואתה רוצה שהם ישכחו את אבותיהם מזה 70 שנים?
עם כל ההצדקה של הציונות בגלל האנטישמיות ההיסטורית,
הפלסטינים לא אשמים שהיהודים החליטו לפני 2,000 שנים להגר מישראל.
יש לנו אחריות אדירה לנאכבה,
ואם אנו מגרשים, לפחות להציע להם משהוא הוגן מאד בתמורה.
(אז מספרם לא היה כל גדול).
הם לא הפכושהם הפכו לטרוריסטים נאצים בעשרות השנים האחרונות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.