טרנס מוריס, מרצה בכיר בנאמנות

נמשל

New member
טרנס מוריס, מרצה בכיר בנאמנות

הראיון בוואלה מר מוריס היקר אמר בראיון לוואלה כי הוא לא מבין למה משחררים את ביינום: "כששמו של וויל ביינום עולה לאוויר, "זו תהיה טעות חמורה וטיפשית לשחרר אותו, החלטה מוטעית לחלוטין. אני ממש לא מבין את זה. בזמנים האלה נפטרים משחקנים כאילו כלום; לא חושבים על הקבוצה במושגים של נאמנות, אלא רק במונחים של עסק" אתם מבינים, הגורו לענייני נאמנות מטיף למכבי. הבחור שברח מירושלים אחרי עונה, וברח ממכבי אחרי עונה, בא להטיף? אין לי טענות אליו לבחירות שלו. גם אני, לא היה משנה לי כל כך צבע הגופיה, במיוחד שאני שחקן זר, והייתי הולך בלי להסס לצסקא, עם שכר יותר גבוה, וקבוצה חזקה יותר. אבל הייתי שותק בכל הנוגע לנאמנות ואני ממש לא מאמין לו כשהוא אומר בראיון לYNET שמכבי ביקשה שיחכה והוא לא רצה לחכות והוא דווקא רצה להישאר. הרי מכבי רצתה לסגור אותו במהלך העונה, והוא פשוט לא רצה ואמר שנדבר בסוף העונה.

orenmary

New member
הוא רצה לסגור במהלך העונה!!!

עובדה שהוא וסוכניו נפגשו למשא ומתן מול מכבי,פשוט ההצעה של מכבי הייתה בזיונית(הציעו לו 800000 דולר כשהם יודעים שבקלות הוא יכול לקבל 2 מיליון) וכבר אז היה ברור שהוא לא ישאר ועקב כך גם יכולתו ירדה.עם כל הכבוד כשאתה מגיש הצעה כזו לשחקן שלך זה פשוט זילזול ופגיעה באינטיליגנציה שלו(נכון שאלו היו עמדות פתיחה אבל ראבק 800000 דולר?). ובקשר לדבריו?אל תאמין לכל מילה שנכתבת...

למעלה