טרנס

טרנס

היי Rnif לקח לי זמן לענות אך הנה הטרנס שהצלחתי לחבר - זהו טרנס שחלקו בא בתקשור מקווה שימצא חן ליבי פתוח- נושבת בו הרוח וגופי הוא כלי כלי לאלי אנחנו כאן ברצונו אנחנו ילדים שלו בסופו של דבר- זה אף פעם לא נגמר. והנה את בשדה מואר באור זהוב ויפה שיבולים מתנופפים ברוח כאילו קדים לקראתך … הרוח הנושבת מלטפת את שערך… ליבך נפתח כאילו יוצא הוא לקראת הרוח… הרוח נושבת בו כרוח אלוהים יוצרת בו מנגינות וערגה לאותו המקור הסודי שהכל קשור אליו באותם חוטי אנרגיה זעירים אך לא מורגשים… אותם חוטי אנרגיה הנותנים לנו את החיים ומאפשרים לנו לחוות את הבריאה הנאדרה… האור הזהוב היפה המגיע כאילו ממקור הבריאה עצמו … אור נקי וטהור אור החודר אל נשמתך ומחממת אף אותה בעדנה… והשמש כאילו תלויה בקצה השמיים אדומה וגדולה , ככדור ענק … אף פעם לא נראתה קרובה כלכך ויפה… ולמרות שהיא קרובה אין היא מחממת יותר מהדרוש לך … מציירת באורה קווי אודם על אותו מוזהב והכל נראה מרהיב ומלכותי עד כי נשמתך נעתקת מאותו יופי והוד … את נשכבת בתוך השדה הפתוח … עינך נעצמות מעליהן ואת מרגישה כמרחפת מעלה אל אותה שמש אדומה … האור המלווה אותך והרוח הנושבת מלטפים אותך ושרים לך שיר ערש … המושר לעולם באותה מנגינה אלוהית ויפה עם צלילי הבריאה המנוגנים לעין קץ כשיר הלויתנים השרים במעמקים … ואותה המנגינה ואותם השירים אותך מלטפים ואותך מרדימים … את יודעת כי נמצאת את באותו המקום שממנו הביתה עלייך לחזור… וזהו הבית שלך זהו בית נשמתך… שם נשמת האם מחכה בעודך מתנסה באותו העולם של שיבולים ואדמה וים ואהבה ללמוד את אותה הבריאה שנוצרה למען החוויה …. ואותה חוויה היא חוויה של אין קץ … ובעודך עולה בריחופך כלפי מעלה את יודעת שאת בעצם נכנסת פנימה אל אותו המקום אל אותו המקום שהוא המקור והלב של הכל … ואותה הבריאה מסבירה לך פנים ואת מבינה שהם פני האלוהים ואותם אלוהים לך נושאים בברכה "אל תחששי כי את בטוחה כי את זו אני ואני זו את" . ואותה הבריאה ממתיקה לך סוד סוד לאוזנך בלבד , וכך אתן לך 3 דקות להקשיב לאותו סוד , באותו הזמן תוכלי גם לשאול ולדעת את אשר נפשך חפצה … ואת מבינה שאותה הבריאה …היא אהבה והיא האדמה… היא השיבולים והמים הזורמים… היא האבנים והאנשים… היא האחד והיא המקור… המקור להכל לנשמתך ולחוויתך …. היא העבר והיא הווה והעתיד … היא הנצח נצחים … תוך כדי כך את מרגישה שאת חווה גלגולים ואת מכירה את עצמך בהמון פרצופים וגופים שונים.. בהמון מצבים ובהמון צבעים… ויתכן שאפילו בהמון כוכבים… והנה את גם יכולה להתחבר לאותם אנשים שעזבו זה מכבר את אותו העולם בו את חיה כעת… ועברו למימד או לגלגול אחר… ופה את מבינה שיש המשך , שיש מהות לאותם החיים שאותם הנשמות בתלת מימד חווים … כי כאן הוא הפתח לעבור ממקום למקום ממימד לממד וכאן הוא עולם המעבר … וברגע שהבנת שהכל זה אחד אז למעשה הכל כבר אפשר . ואת מתחילה להבין שבכל מצב את מוגנת ואהובה ע"י האמא הגדולה… המלמדת נותנת ומעניקה… מחנכת ודוחפת בחום ואהבה… וכך נשמתך חווה מקבלת ומבינה… שהכל נמצא באותו המקום מחובר אל הבריאה… ושמור מכל משמר כמו הרחם השומרת על עוברה… כך אנו מוגנים כעוברים ע"י אותו אור גדול עד כי נבשיל ונולד מאותה רחם גדולה כמו ולד היוצא מרחם אימו… אנו באנו לכאן ללמוד ולדעת לחפש ולהבין כי בעצם אנו אחד – אלוהים … ואותה רוח מלטפת ומנגינה קסומה … מחזרים אותך לאותו שדה שיבולים זהוב ואל אותה אדמה … ואת שוכבת בשדה ומביטה באותה שמש אדומה… שכאילו תלויה בקצה השמיים בידיעה שתמיד תוכלי לחזור אל אותו המקום…

ושוב....

...אני נפעמת לקרוא את הטרנסים שאת כותבת! כל כך יפה! הטרנס הזה מעביר בצורה מדהימה את רוח השיר הזה של בראכה.... תודה! מבטיחה להעלות את הטרנס הזה למאגר הטרנסים שלנו כאשר המחשב החמוד שלי שקרס יחזור לתיפקוד תקין... הגר

ronif

New member
ליבי פתוח נושבת בו הרוח

עולם של שיבולים ואדמה, ים ושמש אדומה- ואהבה, כמה יפה. וליבי ועיני עכשיו בוכים וכואבים את זוועות השעה. כרגע חווה בלב פתוח את הכאב והצעקה. הטרנס שכתבת זורם כמו שירה מלאת השראה. אנצור אותו בליבי וכשיתאים גם אשתמש בו. תודה על ההשראה. רוני

למעלה