טרפז מותניים

ofiron112

New member
טרפז מותניים

הבנתי שרק גולשים מנוסים יכולים להשתמש בטרפז מותניים. אני גולש חודשיים וכבר כמעט יוצא וחוזר אל אותה נקודה. איך אני יודע מתי טרפז מותניים יתאים לי (הטרפז ישיבה רוצח לי את המפשעה
)

galsevi

New member
מה אתה גולש?

אני גולש רוח שנה וחצי והתחלתי ללמוד קייט, את שניהם התחלתי בטרפז מותניים וזה מעולה, למען האמת זה אפילו קל יותר מטרפש ישיבה... כי עפים פחות אבל צריכים להישען יותר אחורה...

ofiron112

New member
אני גולש קייט

ואמרו לי שממש לא כדאי להתחיל עם טרפז מותניים

hagitoz

New member
דיון לגבי טרפז ישיבה או מותניים

כתשובה לדיון שעלה לגבי טרפז ישיבה או מותניים, אני אשמח להביע את דעתי האישית ולומר שיותר קל למתחילים להתחיל מטרפז ישיבה עם תמיכה לגב, נכון שהחיסרון של טרפז ישיבה זה שהוא לא נעים במפשעה, הפיתרון שאני הצגתי עבורי לבעיה הזאת כי אני גולשת עם טרפז ישיבה עד היום הוא לשים מתחת למכנס גלישה מכנס חליפה שבע שמיניות או מכנס ארוך/קצר ואז פתרתם את הבעיה. לטרפז מותניים יש יתרונות בכך שהוא מאפשר חופשיות וגמישות לגולש אך החיסרון שיכול להיות: עולה למעלה לכיוון החזה ולא תמיד נוח, יש כאלו המתלוננים גם על כאבי צלעות, חשוב לציין שגם לטרפזי מותניים מדגמים מסויימים קיימת תמיכה טובה לגב. תראו, לגבי טרפז אני טוענת שיש המון סוגים שונים של דגמים וטרפז חייב להיות הדבר הכי נוח לגולש כי אחרת הגלישה הופכת להיות ממש לא מהנה, עדיף להשקיע יותר כסף בטרפז נוח ושיתאים לגולש. מומלץ מאוד לנסות טרפז לפני שגולשים, לנסות טרפז ישיבה ולנסות טרפז מותניים ועם הזמן אפשר יהיה לדעת מה יותר נוח עבורכם. - בנוסף, כיום חלק מחברות הטרפזים המובילות מציגים גם כרית לוו של הטרפז על מנת שהוו לא יעלה למעלה, המחיר הוא לא יקר- נע בין 80-90 שקלים ומומלץ בחום, הכרית הנה כתוספת בונוס לטרפז. תודה חגית עוז

ofiron112

New member
תודה חגית...

את יכולה להסביר קצת יותר מפורט מזה הכרית טרפז הזאת, ואיפה היא יושבת ?

ערןמנור

New member
טרפז

הכול שאלה של נוחות-מה יותר נוח לך. טרפז ישיבה טוב לגב,לוחץ בביצים ושפשפת טרפז מותניים פחות נוח לגב,עולה למעלה-לוחץ בצלעות(לכן עדיף מידה יותר קטנה) הכרית מתלבשת על הספרידר בר(המוט נירוסטה עם הוו שיש בטרפז ואליו מחברים את הציקןלופ) http://www.surfcenter.co.il/images/dakine/harness/spreaderbarpad.jpg

galsevi

New member
אני

אני גולש רוח, התחלתי לגלוש קייט ואני גולש עם הטרפז מתניים של הגלישת רוח, פשוט תריכים למקם אותו נמוך יותר ולסגור אותו קצת חזק יותר וזה נוח ולא מפריע בכלל...

למעלה