טרקטור-- תמיכה בעברית -- TRAKTOR

טרקטור-- תמיכה בעברית -- TRAKTOR

שלום רב, יש לי בעיה קטנה אני מתקלט בטרקטור והבעיה היא שהוא לא תומך בעברית חצי מהערב שאני מנגן זה ישראלי וזה בלתי אפשרי לעבוד ככה אני בטוח שאתם יודעים אם יש איזה דרך להגדיר\לעדכן את התוכנה כדי שתתמוך בעברית אודה לכם מאוד על העזרה במידה ואין כל אפשרות לתמיכה בעברית אולי אתם מכירים תוכנה שאיתה ניתן לשנות שמות שירים בעברית לאנגלית דוגמא: היהודים - עוד ארון אחד ל ---------- hayhudim - od aron ehad תוכנה בסיגנון לינגו וואר או משו כזה תודה רבה לכם שיהיה לכם בהצלחה.

תשמע מה תעשה

בתקיה שלך של השירים בעיברית תרשום לידו את הבי פי אמ.. הכי קל ככה תדע מה הבי פי אמ בתוכנה ואז פשוט תגרור מהתקיה לתוכנה =)

מממ לא הבנתי בדיוק את ההקשר

השאלה שלי היא מה עושים עם תוכנה תיקלוט שלא תומכת בעברית לגרור שירים זה בעיה כי לפתוח תקיות באמצע מסיבה זה לא מקצועי זה עושה רעש וגם אם לא ישנו סיכויי קטן שהאקספלורר יגנוב טיפונת CPU ואז יש קפיצה בשיר תודה בכל זאת אבל אני לא חושב שזה הפיתרון חייב ליהיות פיתרון שהוא או שיש אפשרות לשנות את ההגדרות בתוכנה אני זוכר שהיו תוכנות שהיתי משחק עם ההגדרות של הסקין שלהם ואז היה לי עברית היתי מחליף את הפונט לאריאל וזהו ואם זה בלתי אפשרי עם טרקטור אני מאמין שיש אלפי תוכנות שיחליפו לי את השמות מעברית לאנגלית בשירים אם היו לי רק 100 שירים בעברית היתי כותב אותם אבל יש לי פה אלפים זה יקח לי שבועות להחליף לאנגלית

למעלה