טרקטור !!

lilmoe

New member
טרקטור !!

דרוש לנו טרקטור חקלאי עם מקלטרת כדי לעבד מטעי זיתים ששתלנו וכדי לתפוס שטחים נוספים . אנחנו בסך הכל 25 איש (כ10 בתי אב ) אבל תופסים באופן ישיר כ500 דונם ובאופן עקיף כמה אלפים לכן החשיבות של טרקטור שקובע עובדות בשטח היא חשובה בכמה סדרי גודל מיישוב רגיל. מכיוון והמדינה מתכחשת להכרה שנתנה בתחילה כמעט ואין לנו תמיכה מסודרת . אולי יש איזה חקלאי תומך התיישבות שיש לו טרקטור ישן ו/ או מקלטרת שהוא לא צריך ויוכל לתרום לנו. אודה אם תעבירו הלאה. דרורי בר לבב מזכיר מעלה רחבעם טל 0522639492

יוליקה

Member
מנהל
וכדי לתפוס שטחים נוספים ???

את מבקשת תרומה של טרקטור למעשים בלתי חוקיים?? מדברייך: ...לתפוס שטחים נוספים ... ...שקובע עובדות בשטח ... ...והמדינה מתכחשת להכרה שנתנה בתחילה ... המדינה קבעה שההתנחלות מיועדת לפנוי אתם רוצים להשתלט על שטחים בכח כדי למנוע זאת. גן נר איננה יישוב חקלאי - אנחנו יישוב קהילתי בגלבוע - חוקי.... למרות שיש ביננו כמה חקלאים שגרים ביישוב. אגב, רחבעם (גנדי) זאבי הי"ד שעל שמו ניקראת ההתנחלות שלכם היה מפקדי בצבא במלחמת ששת הימים.

lilmoe

New member
טרקטור, יוליקה, רק טרקטור.

לא נאות מצידי להכנס לפורום מקומי, ולגלוש מייד לנושא פוליטי. לכן אודה לכם אם תוכלו לעזור. זה הכל. ------------------------------------------------------------------ לילמו מהנגב הנכבש

יוליקה

Member
מנהל
את כתבת בפרוש שהטרקטור נחוץ

על מנת לעשות מעשים בלתי חוקיים - לתפוס שטחים זה לא פוליטי - זה סתם...עבירה על החוק!!!

lilmoe

New member
טוב, גררת אותי לזה

הטרקטור נחוץ כדי שלנכדיך יהיה היכן להניח את כף רגלם. להזכירך, גם הגלבוע לא ניתן לנו / לכם על מגש של כסף. קח את עצמך בידיים, הבט לנתן אלתרמן לטבנקין לבני מהרשק, ובמיוחד לעצמך בעיניים. הבט על אדמות העמק, הגליל, החוף, והנגב ההולך ונכבש לנו. התעורר בטרם היה מאוחר מדי. היוועץ עם אנגל ועם דרומי. זכור מאיין באת, איך הגעת לכאן, והתחל להביט ישירות לאמת שלך. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- ליל מו פורום נהלל

יוליקה

Member
מנהל
אין לך מושג בהסטוריה של ארץ ישראל

לידיעתך משנת 1948 יש לנו מדינה ריבונית המנוהלת ע"י ממשלה וכנסת. במלחמה על עצמאותינו כבשנו את מה שיכולנו וגבולות המדינה הוכרו ואושרו ע"י האו"ם והעולם המערבי. הגלבוע הקיבוצים והיישובים סביבו היו מיושבים כבר מתחילת שנות העשרים!!!! מה שכתבת רק מוכיח עד כמה אינך מכירה את תולדות מדינת ישראל. מלחמת ששת הימים ניכפתה עלינו ובמלחמה זו שחררנו את ירושלים וכבשנו את סיני הגדה מערבית ורמת הגולן. אני יודעת, אני הייתי חיילת במלחמת ששת הימים. ממשלות ישראל לדורותיהם תמכו בהנתחלויות בגבולות מוכרים. גם ההתנחלות "רחבעם" אושרה תחילה בגבולות ה-500 קמ"ר. מאוחר יותר במסגרת הסכמים הוחלט על פינוי ההתנחלות - כדי למנוע צעד כזה אתם לוקחים בכח שטחים שאינם מאושרים לכם. ואתם רוצים לגרום למי שיתרום לכם טרקטור להיות שותפים לדבר עבירה. מדינת ישראל אם לא שמעת היא מדינה ריבונית שומרת חוק. כל מי שפועל בניגוד לחוק הוא עבריין. עבריין פוליטי הוא עדיין עבריין. ...כדי שלנכדיך יהיה היכן להניח את כף רגלם.... את לא תטיפי לי היכן תגור הנכדה שלי - בטח שלא בהתנחלויות בלתי חוקיות!!! אני הגעתי לגלבוע להתיישבות - חוקית. לא לקחנו שטח בכח מאף אחד.

lilmoe

New member
אנא מתני את הטון, זה לא יחשב לך לחולשה.

מלחמת העצמאות נכפתה עלינו, מדינה בת יום... 7 מדינות ערב קמו עלינו לכלותינו. בסיומה שחררנו אדמות של ארצנו, ארץ ישראל, מעבר לתכנית החלוקה של 1947, זוכרת? במלחמת ששת הימים, הייתי תלמיד שמינית שהבריז מהלימודים, לטובת ישובים שמירב הגברים שלהם גוייסו. מלחמה זו גם היא נכפתה עלינו. בסיומה שחררנו עוד ת"ק ות"ק פרסה מאדמות ארצנו, ארץ ישראל. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 12 יום לאחר תום המלחמה התכנסו בנהלל, המשורר נתן אלתרמן, בני מהרשק, טבנקין, ועוד רבים וטובים מאנשי ההתישבות העובדת (אז השמאל). ויצאו בקריאה נרגשת: הכיצד יתכן שלא הוקמו לאלתר 100 נקודות התישבות חדשות (בעגה מכובסת דהיום, התנחלויות) בשטחים ששוחררו? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- נראה לי שסלע המחלוקת ביננו מצתמצם לתפיסה בסיסית אחת: לדעתי, ארץ ישראל היא של עם ישראל. נקודה. קרי, צ י ו נ ו ת = התישבות התישבות התישבות. ולדעתך, לא. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- אגב, בתמונה המצורפת, שכנייך מג'נין 2006, האם ארץ ישראל שייכת להם? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ליל מו שבת שלום מהנגב הנכבש

למעלה