טרקים יקרים שלי:

טרקים יקרים שלי:

יש לי חדשות בשבילכם, ואלו הן...: משעמם פה! אל תגידו לי שנגמרו לכם הנושאים לכתוב עליהם.... יש פה הודעות מלפני עשרה ימים!
תחדשו! תעניינו! תתווכחו! וכדי לעשות את חלקי.... הנה לכם משהו קטן לשעות הפנאי. מצורפת בזו תמונה שלי... א) מה אתם יודעים על טאשה? מתי מתתי? למה? איפה נולדתי?מה התפקיד שלי? חסרים לי הרבה מהפרקים הראשונים ואני לא יודעת על עצמי כמעט כלום, אז תכתבו לי....
ב) קחו את התמונה.... כנסו ל"צייר" הישן והטוב ותפצלחו לה את הצורה... אני רוצה לעשות תערוכה... (אתם יודעים... שפם סטייל סדאם חוסיין לא הזיק לאף אחד....)

HE HE

אני חושבת שההודעה שלי אומרת משהו על השפעת השיעמום על המוח האנושי.

DDN

New member
יפה!

האמת! אני מאוד שמחתי שהיצור השחור ההוא (המעאפן שתפס את דיאנה וניזון מרגשות) הרג את טאשה יאר! אף פעם לא אהבתי את הדמות שלה, מצאתי אותה מאוד מעצבנת!

טוב... קח בחשבון דבר אחד...

מתתי אחרי עונה אחת בקושי, לא היה לדמות שלי זמן להתעצב! תסתכל על דאטה בפרק הראשון, אוווף! הוא כל כך מעצבן ומפגר, אדיש כזה, ממש בא לתת לו סטירה. אחר כך הדמויות ממש השתנו, בעונה הראשונה הן מאוד סטריאוטיפיות ושטוחות. אני בטוחה שאם הייתה לה הזדמנות.... ולמי ששאל למה היא עפה... טוב, בטח השחקנית התפטרה. או שאולי פיטרו אותה...?

Esmena

New member
האמת שדאטה נשאר כזה, אז

טוב שאת טאשה הרגו בזמן! אגב, אם זה מה השהשיעמום עושה לאנשים נדמה לי שגם אני רוצה

DDN

New member
דאטה. פחחחחח

דמות מעצבנת. הייתה חביבה בהתחלה, אבל, דיי כמה אפשר. . .. . !!!! עינאל ראבאק! זו לא הסדרה של דאטה ופיקארד, כמו שTOS לא הייתה של קירק! למה אני כ"כ אוהב DS9? EQUAL SHARE FOR EVERYBODY אני לא אוהב חריגים, לא דאטה, לא ספוק, ולא אודו. ספוק היה חמוד, אודו מתישהו התחיל לעצבן. . .. . .... ובקשר לשחקנית - בטח היא רצתה יותר כסף כדי לשחק את הדמות הדפוקה שלה! חשבה שאם היא הופיעה בהרבה סדרות מגיע לה! זהו! כולם רוצים יותר כסף, אבל לכמה מגיע ולכמה לא! כולם ביסודם פרנגים. . . .. . גם אתם!

Esmena

New member
מוכרחה להסכים איתך שוב ולהוסיף:

עוד לא פגשת את סבן וט´אפאל.(או שכן?) הן מכות אמיתיות.

הקריירה טאשה

רק רציתי להוסיף פרטים על סדרות בהן שיחקה פרקליטי אל אי פלאש יומני הנעל האדומה(כן סדרת הפורנו עם דיוכובני) דוגמניות בעמ לויס וקלרק ימי חיינו NYPD X-FILES המופע של דרו קארי BAYWATCH ולאחרונה ב"חוליה החלשה"(לא בערוצ 10) ועוד מידע מעניין היא הנכדה של בינג קרוסבי-רק אחד הזמרים המפורסמים ביותר של תחילת המאה.

תודה, תודה... מישהו רוצה חתימה?

לא יגעתי שהספקתי כל כך הרבה. מתי זה קרה...? (די מגניב שטאשה הופיעה בתור הבת שלה.) ואם כבר מדברים על זה- איך קרה שהייתה לה בת חצי רומולאנית?!??!?! טאשה

dorrn

New member
לי יש שאלה...

מישהו יודע למה החליטו להרוג אותה?

האחריות היא עליה

היא החליטה שהדמות שלה לא מתפתחת מספיק ואחרי 17 פרקים היא החליטה שחבל לה על הזמן. מן הסתם היא טעתה טעות מרה ועל כן שילמה בשלושה וחצי פרקי אורח מצויינים שלה YESTERDAYS ENTERPRISE REDEMPTIOM ALL GOOD THINGS 1 +2

sysiphus

New member
היא גם החליטה שהיא לא רואה...

את הסדרה הזאת ממריאה לשומקום - ועל זה היא אכלה את הכובע שלה ונענתה להזמנת המפיקים להופעות האורח בסדרה שהפכה להיות מסדרות הפריים-טיים הטובות ביותר של אותו הזמן. על כתפיים גבוהות אלו, של סדרה שעמדה לצד ER, חוק וסדר וסדרות דומות, נחות "חלל עמוק 9" ו"וויאג´ר", ע"מ לקבל הכרה כסדרות מד"ב טובות... TNG לא הייתה רק סדרת מד"ב טובה, היא הייתה סדרה טובה. נקודה. פרסומת של 30 שניות בפרק הסיום של TNG עלתה 700,000 דולר - זה באותו הזמן היה המחיר של פרסומת בסופרבול, וזה יותר מהעלות של פרסומת בפרק הסיום של סיינפלד. מה שדניס קרוסבי שילמה עליו, היה לא ב"הופעות האורח" שלה ב-TNG, אחר מותה, זה היא שמחה לעשות. מה שהיא שילמה עליו היה ההידרדרות לשחק בתפקידי משנה בסדרות שוליות, עד למשחק בתפקידים מרכזיים בסדרות ארוטיות ("יומן הנעל האדומה") שדורשות התערטלות נרחבת הרבה יותר מסתם מדי מי הכוכבים בסגנון חצאית קצרה. והמבין יבין... וברי המזל גם ראו והתרשמו, שאולי בעצם כל זה היה לטובה, אחרת לא הייתה מגיעה ל"יומן הנעל האדומה" ולא היינו זוכים לצפות במלוא כישוריה... ולא שאני רואה כזה זבל. יום טוב ולילה טוב לכולם!

אני מניח

שכמו שהיא הביאה לי את החלסטרה, היא הביאה להרבה צופים אחרים, וכאשר הגיעו למסקנה הזו, קיבלו את ההחלטה ההולמת והעלימו אותה.

למעלה