נו ו...?
מה רבותה? הדברים שאמרתי נכונים כיום כפי שהיו בזמן שנכתבו. הנעסעון עם בטאפרון לאורך יותר מ 10 שנים הוכיחו שמשטר טיפולים תכוף הוא נכון ומועיל, כך גם משטר הטיפולים של הרביף והקופקסון (אינני מביע העדפה לאחת מהשלושה.....). יותר מזה, רביף ואוונקס הם אותה מולקולה בדיוק. ההבדל הוא רק בתדירות ההזרקה, פעם בשבוע לעומת שלוש פעמים. ואכן, מחקר השוואתי בין השניים הוכיח יתרון עצום לרביף ע"פ האוונקס. מחקר דומה נעשה בין אוונקס לבטאפרון וגם שם, הפלא ופלא, האוונקס יצא וידו על התחתונה. שימי לב, אני מדגיש כאן שלא הבעתי דעה בעד אחת משלושת האופציות האחרות, אלא רק את עדיפותן של השלושה ע"פ האוונקס. דבר שהוא כבר עובדה מוחלטת. צר לי, אבל יש מידע שמשרת את כולם, גם אם הוא לא מוצא חן בעניהם בתחילה, בעולם היפה והמסודר שהם בונים לעצמם ללא קשר למציאות. רוצה להאמין שכדור הארץ שטוח? בבקשה, תזהרי לא ליפול בקצה לתהום הפעורה... טרשת היא מחלה השונה בין חולה לחולה במופע באינטנסיביות, אך לא בתהליכים המניעים אותה ומכיוון שכך, הטיפול המועיל לאחד יהיה הטיפול המועיל לאחר. בהבדלים במידה. יש דהמיאליזציה? ניתן אימונומודולטור, אימונומודולטור משפיע ליומיים בערך? ניתן בתדירות גבוהה. זהו, כל כך פשוט. דרמטיות יתר ופומפוזיות משעשעות אותי ותו לו. עם זאת ,כל עוד אוכל, אמשיך לתרום מידע, אני מקווה שמצידך,שתמשיכי לשעשע אותי, ואני מקווה לשכנע אותך בסופו של דבר, לטובתך. אני כבר מסודר. בנוסף, מה מקנה לך את הזכות להרגיש כאן כבעלת ביית ולתת לי את התחושה של אורח?