טשולנט עוף של "לחם ארז"

קישלורן

New member
עשיתי לשבת ויצא מצויין

עשיתי חצי כמות למשפחתי הקטנטונת. מאוד קל להכנה, טעים, מתקתק (למי שלא אוהב יכול להוריד קצת מהדבש). הכי חשוב שהילדים (ביתי ובעלי) אהבו ! אז תודה ל-CLCL
 

oisdvib

New member
אני רואה שבמקום להשתמש בתפוח אדמה

משתמשים בארטישוק ירושלמי. איזה טעם יש לו? זה סיפור לקלף אותו? דרך אגב, אני תמיד מכניסה דבש לחמין, גם אם זה מבקר.
 

מירבלי

New member
לארטישוק ירושלמי יש טעם עדין מאוד

של ארטישוק רגיל יאמי טעים מאוד ומומלץ לנסות גם בתור פירה או תוספת לארוחה
 

קישלורן

New member
לגבי הארטישוק הירושלמי -

גם אני לא הכרתי את הטעם שלו והאמת שבחמין - כמו תפו"א - הוא כנראה מקבל טעם וצבע שונים. הוא יצא נימוח ודי השתלב. נכון, מקלפים עם קולפן אך זה לא הנאה רבה במיוחד - אני עשיתי חצי קילו ושמחתי שאני לא צריכה לקלף עוד. המתכון עצמו - מאוד מומלץ. נרא לי שהכי כייף לנסות כל שבת חמין אחר. . .
 
למעלה