טשי?!

כן המפקדת../images/Emo195.gif

היה כיף אחושרמוטה. הרגליים והמרפקים שלי נראים כמו הצלע שלך אחרי שספה נפלה עליך. הגעתי מקום ראשון בזחילה אינדיאנים על חצץ!
היה מטורף. הפילו אותי ל20 פעמיים ובפעם השלישית נשכבתי ונרדמתי. צוות 6 אימפריה!!!!!
כולי תפוסה רק מההקשב המסריח הזה. "אתם מאחרים לי בזמנים" קפצי לי יא צעירההההההההההה פעורה!! גנדע זה קייטנה..

InfeCtedShesek

New member
אולי עד שעזבת היה קייטנה..

איזה ריצות אינעל רבין.
אבל היה בנזונה רוב הזמן. חוץ מהעובדה שהשכבה שלנו מורכבת מהאנשים הכי מטומטמים שהכרתי בחיים והשארת אותי איתם כמעט לבד, היה to the face.

איזה...

נשאר בדיוק חצי יום אחרי שעזבתי. כמה רציני זה כבר יכול להיות?? גדנע לאפנים!

InfeCtedShesek

New member
נו עם הגשם והמזרונים..

עשינו איזה 50 נגלות של מזרונים ושמיכות מהאוהלים עד איזה חדר ואז למרכז הדרכה. וירד גשם והייתה רוח, וכל האוהלים נפלו. חוץ מזה לא נשאר שום דבר פיזי קשה, אבל מה שהיה קשה זה לשלוט בעצמי ולא להתחיל לקלל את האמ-אמ-אמא של החארות מהשכבה.

היה כיף תכלס!

נקרעתי מצחוק שהאוהלים נפלו!!!!!!! המפקדת אומרת לי "רוצי מהר להביא את הדברים שלך ותבואי לכיתה הראשונה" אני הולכת בסבבה שלי בגשם, נכנסת לאוהל, הפסקת חשמל, הכל חשוך ורטוב ואני נשפכת מצחוק ואז אני רואה את סמדר המחבלת הזאת עם המעיל והצעיף והיד על הצלעות חחחחחחחחח "נווו טשי האוהלים נופלים! יאללה מהררר" ואני עוד יותר נקרעת. כולה רצה נתקעת בעמודים
חחחחחחחח
היה מצחיייק!

RainPainter

New member
../images/Emo6.gif

זה נשמע בדיוק כמו הטירונות שזה עתה סיימתי! -אוהלים נופלים [והמוטות, על הראש של הבנות] -צעירה במדים שמתלוננת בצרחות שאיחרנו לה בתישע שניות ועשר מאיות השניה!!! -והרבה גשם וברד וצרחות. במסיבה היום גיליתי שאני יותר גדולה מהמפקד בחודשיים. יו. [התגעגתי, אז באתי, לילה טוב]

maya metal

New member
תיזהרי.. צחי קורא את זה ואז

הוא יקרא לך למשרד שלו ויגיד לך שאת גמדה מתנשאת [לי זה קרה אחרי שכתבתי פה שאולגה וכל המגמה סתומים]...

למעלה