[ט] אני לא יודעת

SelmaFingers

New member
[ט] אני לא יודעת

מאיפה הכעס הזה בא אבל אני כועסת אני זועמת ומכעיס אותי שהוא גורם לי להרגיש כך כועסת יותר ויותר על שהוא לא מנסה להרגיע אותי זה מכעיס. ואני אמשיך לכעוס והכעס רק יגבר ויגבר ובכל הזכרת שמו יזרק זרד למדורה ההמשתוללת שכבר שולחת גיצים שגורמים לי לכוויות במקום לו. ואני כל כך כועסת שהייתי מסוגלת לסתור לו עכשיו כל כך חזק שלחיו היתה שורפת כפי שליבי שורף. הייתי מכה אותו עם אגרופים מטיחה בו את כל כל הכל. ואיזה זעם צורח ממני להקיז אותו החוצה אבל הוא לא פה בשביל להשטף בזרם בשביל לקבל את זעמי הוא לא פה וזה כל כך מכעיס שאני מכה את עצמי במקום אותו וכמה חיכיתי לסופ"ש הזה בנשימה עצורה עכשיו אני רק רוצה שילך ממני ושלא יבוא לעולם המקום השקט הזה שמזכיר לי שיש עוד דמעות בהמתנה

SelmaFingers

New member
ואני לא יכולה טריגר :/

אני לא יכולה אני לא יכולה אני לא יכולה אני לא יכולה לעשות את זה אני לא אצליח אני לא מספיק אני סתם ויש יותר ואני צריכה לברוח לברוח להתאדות ואני לא יודעת מה לחשוב על זה שאני כל הזמן מדמיינת את עצמי נקברת חיה מתכסה באדמה טרייה חומה-אדומה ונשארת לשכב שם לנצח מה חושבים על כזה דבר? צללית צללית של בן אדם חלק קטן מאיש גדול וריק "תתכווני- וראיתי אותך היום, יש לך כוונה." עיניים שתיקה מערבולת הייתי רוצה למחוץ עלייך את הלב שלי שתחנק מרוב אודם מרוב נפח ואז תמחץ אותי בחזרה עד שאשתכנע שיש לי מספיק מקום להחנק בו. אני כבר לא נהנית מהשנאה הזאת זה כבר לא מהנה אותי לשנוא את עצמי את יכולה להמשיך לנצח וברגע שהקלישאות יתיישבו עלייך טוב תעצרי הכל ותעופי

.

אין לי מה להגיד שבכלל יתחיל אפילו לגעת בדברים כל כך עצמתיים אבל חשוב לזכור לכעס יש סיבה ...אני לא בטוחה שאני בכיוון אבל, חברה יקרה יקרה אמרה לי, ממש בימים האחרונים שאולי כל מה שאני מאשימה את עצמי בו ונקברת ונקברת בהאשמות שלי את עצמי ובכעס שאין לו מענה אולי הוא לא באמת אשמתי כמו שאומרים לי או שאני נוטה תמיד מיד לחשוב ושאולי כן יש מה לעשות ואפילו אם אין חשוב לזכור מי אתה זה משהו איתן להאחז בו בתוך בלאגנים שנכנסים אליהם שאינם באשתמך ואם זה לא איתן אז צריך לדאוג שזה יהיה... [אני מנסה, קחי מזה מה שתצליחי, וגם אני, טוב?]

noosh

New member
את לא יכולה לזכור לבד?

(שואלת ברצינות, לא רטורית)

SelmaFingers

New member
זה לא ששכחתי,

זה שאף פעם לא זכרתי או לא ידעתי.. ?

noosh

New member
ואת מחפשת?

זו הרגשה ממש קשה כשאת לא מצליחה לזכור מי את, או להרגיש שלא ידעת אף פעם. ואולי זה קצת גם לחפש כלכך הרבה ובגלל זה לא למצוא, או לחפש משהו ספציפי שאת יודעת שאין בך רק כדי לא למצוא, ואולי זה פשוט לא להניח לעצמך לראות את מי שאת ולקבל את זה ולעבוד עם זה, הלאה.

SelmaFingers

New member
אין לי כוח

אין לי כוח אין לי כוח אין לי כוח אין לי כוח אין לי כוח אין לי כוח אין לי כוח אין לי כוח

כשאין אז

מחפשים ואז מוצאים באמת לפעמים זה לוקח שנים אבל חייבים להתחיל מאיפשהו. ... הלוואי שהיה לי מה עוד לומר...

למעלה