=ט-א-י אני אוהבת אותך=אני איתך

טאKילה

New member
=ט-א-י אני אוהבת אותך=אני איתך../images/Emo20.gif

אני חושבת שאתם מתבלבלים בדברים. תקשיבו:יש שני קבוצות אנשים ואולי יותר אנחנו נמנים על הקבוצה שהכירה את טאיירון מהצד היפה,הצד הרך,אנחנו לא משוחדים, אנחנו לא אוהבים בעיוורון, אנחנו פשוט לא מכירים צד אחר. אני מכירה את טאי שנה וחצי,כשומר,בחדר נשואים. ובחצי שנה האחרונה יותר לעומק כשומר/מנהל פורום/כחבר. שזה כולל שיחות נפש,שיחות לתוך נימי הלב,שחות טריגר, הוא ידע עלי,גם אני ידעתי עליו,על הפצע של החיים שלו/שלי. הוא היה שם בשבילי כמה שרציתי שיהיה,מתי שרציתי,הוא היה לי. והאמת לא אשקר-קצת כאב לי שטאי לא הוא אלא היא, כן הרגשתי קצת פגועה,היה הלם שוק,בכיתי המון,לא נרדמתי בלילה. אבל לרגע לא הפסקתי לאהוב אותו כאדם,יש לי אליו חמלה. הוא ישאר בתודעה שלי כ-יפה נפש,כחבר/ה. לא מתנצלת מול הכועסים-זה מה שאני מרגישה ומותר לי.

טאקי, בוקר טוב. גם אני אזכור את טאי

כאחלה מנהל פורום. לי הוא לא עשה רע, הוא היה שם בשביל כל אחד שכתב. אני יודעת גם לפרגן כשצריך. גם לי יש אליו חמלה, ואני בטוחה שהוא זקוק לטיפול. ליבי ליבי איתו, גם ברגעים אלו. אבל: אני כועסת בהחלט על העוול וחוסר הצדק שנעשה פה לאנשים שהעזו להתריע ולהתלונן, ועל ניסיונות הטיוח של המקורבים לטאי. וזה הדבר היחידי שמפריע לי בכל הפרשה!

טאKילה

New member
חוף מבטחים..../images/Emo24.gifבוקר טוב חומד

תביני כמו בהרבה מקרים,אסור לשפוט לפני משפט. את טאי לא שמענו,אולי יש לו מה לומר? חוצמיזה זו לא סחיטה בעיני,אם בא לך לעזור לי כי אין לי אוכל לילדים שלי,זו מחווה לא סחיטה. ויום יבוא וכל הבלון הזה יהיה רק אויר באויר. אבל הפגיעה כבר נעשתה וחבל. אני את טאי מכירה שנה וחצי,חצי שנה הכרות יותר חברית. למה ממני טאי מעולם לא סחט?גם אני השתמשתי בכומר הזה. לגבי המין גמני הרגשתי פגועה,אבל יש לי חמלה,אולי זו בעיה נפשית. ובעיה נפשית לא עשויה להיות משפט צדק,אלה חמלה, רחמים ,סליחה. אוהבת אותך חוף מבטחים, נסי להעמיק במחשבה,כי בעולם הזה -יש גם השמצות חסרות בסיס.

שאלה יקירתי: איך זה שטאי ידע בדיוק

ממי לבקש כספים וממי לא??? גם ממני הוא לא ביקש כסף, הוא ידע בדיוק ממי לבקש, כי הוא ידע בדיוק ממי יקבל!!!!!!! טאקי, טאי לא תמים!!!, 3 שנים זו לא נפילה חד פעמית!!! הוא בנה את מערכות היחסים שלו ככה שיפלו לרגליו נשים שנשענו על הרגישות הגדולה שלו. זה מה שנקרא: ניצול ריגשי!!! ת´ם לא רואים זאת?

טאKילה

New member
חוף תקשיבי..

כמו שידעו לחשוף את שמו של טאי במירמה, אני רוצה לדעת מי הבנות שרומו? אין כאן חשיפה זה הרי ניק לא מזוהה, אף אחת לא קמה וצעקה נוצלתי. תביני בעולם הוירטואלי יש מאורת נחשים, אולי קבוצת אנשים חמדנים בחרה להשמיץ מתוך רוע? איך נדע? אולי לעולם לא נדע. למטבע יש שני צדדים,משפט נדוש- אבל איפה זכות הדיבור לצד השני?

ת´יודעת מה.....אני קוראת לכל מי

שנפגע, ויודע, להגיד את דברו. לדעתי הגיע הזמן. לאנושית, ללי חרוז סיגר bonzo pure silence לפי ההודעות שלכם, אתם בטוחים בצידקתכם! קומו, ספרו בדיוק מה היה, איך היה, ואיך נגמר מבחינתכם. ואני אומרת זאת על סמך מסרים שאני קיבלתי, והתחלחלתי מעומק הפגיעה!!! בואו נפתח הכל, ואחר כך, נפתח דף חדש!!!!!!!!!!! ואני מבחינתי, גמרתי להלחם את המלחמות שלכם, (למרות שאף אחד לא ביקש ממני במפורש), רק ההגיון הבריא שלי. קומו, אמרו את אשר על ליבכם, ורק עובדות נכונות!!! וטאקי, כמו שטאי כתב לאוגי תודה, זו הייתה סופר הזדמנות בשבילו להזים את השמועות, ולהגיד את דברו לכולנו. משום מה הוא בחר שלא לעשות זאת, למה???????

טאKילה

New member
חוף..

טאי לדעתי חסום דרך IP דבר שמונע ממנו להגיב. טאי בטוח במשבר לא קטן,אני לא מקנא בו. אולי לאוגי יש פון שלו,אוגי יכל לקבל תגובה. חומד-אני שלחתי מסר ביקשתי הוכחות מ-אנושית- למה היא לא מגיבה לי? אולי אין לה מה? אולי יש לה,אני מחכה.

אולי היא ישנה? אני קיבלתי ממנה מסר

וגם מעוד....... תצ´מעי...כל העיניין הזה....... וכל מה שזה יצר פה......... פשוט עצוב. היה פה אחלה חדר, וכל מה שנשאר זו אדמה חרוכה. כמה חבל.

טאKילה

New member
חוף- גם יערות הכרמל נשרפו..

ושתלו יער חדש לשקם. נצטרך לתת מעצמנו את הנבטים,ולהצמיח גן או יער ירוק חדש. ויפה שעה קודם.

למעלה