ט' באב

ט' באב

איזה כיף שעבר ט' באב. לא יודעת להסביר לכם אבל כל שנה השבוןע הזה סביב היום הזה - יוצר תקיעות מסויימת אצלי במערכת. תיקשורת לא טובה, תקלות, דברים שמתכננים ולא מתממשים.... אני באמת חושבת שאנרגטית היום הזה לא טוב. בכל מיקרה - שמחה שהוא עבר ופנינו לט"ו באב
שזה אגב בכלל לא ברור למה חג האהבה היהודי נקבע בתאריך הזה. יש לכם מושג?

רותי 11

New member
הילה זה קורה לכולנו וזה לא סתם

כי זה יום של שער וכניסת אנרגיות מאוד חזקות ולא תמיד קל לנו לקבל אותן.

שיווווו איזו נחמה ../images/Emo4.gif

ואני כבר חשבתי שההתחרפנות הרגעית שלי היתה מסיבות אחרות לחלוטין... להסתובב בהרגשה תמידית של "משהו קורה ואין לי מושג למי או איפה" יכולה להוסיף המון תסכול (שקיים גם ככה...) אצלי זה התבטא במהלך כל השבוע - לא רק היום הספציפי (והאמת היא שכבר דיי אינפנטילי להפיל הכל על ההורמונים אה?)

רותי 11

New member
שירי לכן יש הכנה של 9 ימים

לא סתם יש את השבוע הזה זה הכנה לקראת אותה כניסה של האנרגיות אגב זה קורה גם בכיפור גם הכנה של 10 ימים וכניסה של אנרגיות מאוד חזקות

על 10 ימי תשובה ידעתי...

זו הפעם הראשונה שחשתי ממש בבירור שינוי אנרגטי בתק' "בין המיצרים" קישרתי את זה להורמונים שגם ככה משתוללים אצלי, ולעובדה שיש לי לפעמים תקופות של מצבי רוח בלתי מובנים ו/או נשלטים. זה בד"כ לפני או בזמן משהו שעובר על מישהו... לרוב רק לאחר מכן אני מגלה את הסיבה האמיתית. הפעם זה היה שונה לחלוטין, גם מבחינת הזמן הארוך שזה נמשך - זה אף פעם לא ארך שבוע.... מקסימום יום/יומיים, וגם מבחינת "סוג" האנרגיות (שאת זה פחות קל לי להסביר). עכשיו לפחות אני יודעת שיש לזה סיבה מאוד ספציפית, לפחות בשנה הבאה נדע לנתב את זה לערוצים חיוביים עד כמה שניתן... תודה

T O O L A

New member
למה טו באב ועוד אחרי ט באב

שאלה נפלאה לכאורה זה נראה חסר טקט לחגוג לאחר הרס וחורבן כה גדול שהתרחשו בט' באב. אבל למעשה, הרעיון היה רעיון של תקומה ותקווה על אף ולמרות ההרס הגדול. בטו באב, היו יוצאות הבתולות לכרמים בבגדים לבנים כדי למצוא להן חתן. והגברים הרווקים היו יוצאים לחפש אחריהן בכרמים במחולות וריקודים. כמובן שהם גם אחרי זה היו מתחתנים ומביאים ילדים....
ודווקא אחרי ט' באב יש לנו מטרה נעלה "לפצות" ולו במעט על שינאת החינם שגעשה והחריבה. מי ייתן ונזכה לבנות כבר את בית המקדש - בית של אהבה אמיתית וענקית ובחינם לכולם - בית לשכינה. מקווה שזה סיפק את התשובה שבת שלום מיטל

../images/Emo23.gifט"ו באב../images/Emo23.gif

ט"ו בכל חודש עיברי הירח מלא. וידוע שכשהירח מלא הוא משפיע ריגשית עלינו. אנחנו סוערים יותר לטוב ולרע. יש שני תאריכים שהאנרגיות מאוד סוערות כאשר הירח מלא והם: ט"ו באדר ט"ו באב. ולכן החגים בתאריכים אלה הם סוערים, הוללים (במידה מסויימת) הראשון הוא פורים והשני חג האהבה. מאחלת לכולם אהבה כל השנה
טליה

למעלה