ט"ו באב בניחוח אלטרנטיבי...

noamjen

New member
ט"ו באב בניחוח אלטרנטיבי...

אז ככה, בד"כ אהבה ורוק לא ממש הולכים ביחד, ובכל זאת יש גם במוזיקה האלטרנטיבית שירי אהבה יפים, אז לכבוד ט"ו באב- מה דעתכם על שרשור שירי אהבה? שכל אחד יגיד שיר אהבה אחד לפחות שהוא אוהב, ולמה השיר הזה יפה/מיוחד וכו'. אם ילך טוב, אני בעד שיהיה גם שרשור אנטי-אהבה.

Luna Sphere

New member
you know i love you-the pigeon detectives

"you know i love you take off your clothes, it's alright it's alright it's alright.." D: נו באמת אני יכולה לשלוף עכשיו מיליונים, בתכלס זה כמעט כל שיר
ואל תזכירו לי טו באב יותר

Sweet Calamity

New member
I don't want to miss a thing-Aerosmith../images/Emo115.gif

ליריקס. זה פשוט שיר מדהים לדעתי.. הליריקס ממיסות ו..מרגשות כאלה.. ואיך שסטיבן שר..העוצמה הזאת מוסיפה לשיר משהו כ"כ יפה.. בקיצור, שיר מדהים

BabyShambles

New member
אני בדיוק שומעת את Norwegian Wood של הביטלס

ובכלל, כל שיר שלישי הביטלס בערך

Rose131

New member
כמה של HIM, באופן מפתיע.

יש כמובן את האחד והיחיד, for you, שלדעתי הוא השיר הכי יפה של HIM ביחד עם fortress of tears. בשיר הוא אומר לה שהוא אוהב אותה ב666 דרכים[כמה קשוח] ושגן העדן שלו נמצא איפה שהיא[או הוא
] נמצא, וזה פשוט שיר מדהים. יש כמובן כמובן את Beautiful, שבשיר הזה הוא אומר לה שהיא כ"כ יפה שהוא בוכה, חיוך אחד ממנה והוא מוכן למות וכו' וכו'. קיצור הוא ממש ממש יפה לדעתי
יש את join me כמובן, שבו הוא בעצם אומר לה שהם צריכים להתאחד במוות, אבל הוא בכל זאת רומנטי לדעתי
ומן הסתם את you are the one שהוא אומר לה שהם יתגברו על הקשיים ועל הטוב והרע ולא נורא שאלוהים לא אוהב אותם והם יהיו ביחד וכו' וכו'. אהא.
!

milkofamnesia

New member
יש לי שניים

הראשון הוא this modern love - bloc party הוא השיר הכי יפה ונכי נוגע ללב שאני מכיר, הוא איטי ומהיר באותו הזמן. והוא מספר על אהבה ראשונה, פרפרים בבטן ועוד דברים קיטשיים כאלה http://www.youtube.com/watch?v=N1cxRkWsxEU bloc party - this modern love (glastonbury 07) השני הוא maps - YYY's בגלל אותה הסיבה וזה גם שיר מעולה http://www.youtube.com/watch?v=SYJjHCZN46U yeah yeah yeah's - maps

noamjen

New member
השירים שלי (בנתיים לפחות)

Kaiser Chiefs - Ruby באופן דיי מפתיע, זה השיר אהבה היחיד שלהם - אבל הוא מדהים! הוא מספר על הרגע הכי טוב בהתאהבות, כשרק מכירים את הבן אדם בקושי יודעים עליו משהו מלבד השם ובעצם שם הכל פתוח, הכל יכול לקרות, ובתור מתאהבת סדרטית אני בהחלט מתחברת לזה. Ash - Shinning Light המילים יפות באופן כללי, אבל מה שעושה את השיר הזה הרבה יותר מכל שיר אחר זה- You have always been a thorn in the side but to me you're a shinning light מי לא יוכל להתחבר למילים האלו? מדהים פשוט. Foo Fighters - Everlong And I wonder when I sing along with you If everything could ever be this good forever If everything would ever be this good again The only thing I'll ever ask of you, you gotta promiss not to stop when I say when... האמביוולנטיות המדהימה ממיסה את ליבי כל פעם מחדש. סיור קטן במרחבי האמפי שלי בטח יעלה לי עוד שירים לזיכרון. ד"א, שמתי לב שרוב שירי האהבה שאני אוהבת הם בעברית- ובאמת יש לדעתי המון שירי אהבה מקסימים ברוק העברי.

lestatgirl

New member
המכבים

טוספייס קיסס למה? כי אפילו פיט לא היה מצליח לעשות כזה דבר.. אני כ"כ בעד שרשור אנטי אהבה*אהמקייטנאשפאונדיישנסאהמ*

Ellabll

New member
The Cure - Love Song

ואם זה לא שיר האהבה של כל הזמנים אז מה כן? Nick Drake - Place To Be

למעלה