ט"ו בשבט הגיעה חג לאילנות

effigy

New member
ט"ו בשבט הגיעה חג לאילנות

אופס רונג חג.... אז חבר'ה למה אתםם מתחפשים? קשור לקומיקס? לא קשור לקומיקס? איזה חוברות יש לכם של הגיבור\ה? ואולי קצת נוסטלגיה... יש לכם תמונות של תחפושות קומיקס בעבר? אני מתחפש השנה (באסתרי.קון) לאנאקין סקייווקר יש לי חוברת שלו , אני מתכוון בתמתקפת המשובטים ולא בסאגה הישנה... jedi's weapon מהFCBD...

ailag

New member
../images/Emo53.gif

אין לי תחפושת, אני רוצה להתחפש אבל זה צריך להיות מינימלי (כי מה אם אף אחד אחר לא יתחפש?) עדיף שזה יכלול צביעת שיער, כי אחרת הצבע הנוכחי די יפריע לתחפושת. רעיונות? התחפושת שלך, אגב, נשמעת טוב. תצלם תמונה?

effigy

New member
קחי משקפי ים תצבעי באדום תשימי על

הראש ותגידי שאת האל בוי

effigy

New member
או לשים אוזניים של ארנבת לקחת אקדח

ולהגיד שאת (סקאם)באני...

Scum Bunny

New member
אין לי אוזניים של ארנבת, נבלה!

אני באמת צריך להסביר עוד פעם את ההבדל בין סקאם באני לבין באני? אתה יודע, זה מספיק גרוע שבגלל הכינוי גם מי שלא מכיר את הקומיקס מניח שאני בחורה... אני הולך לבכות עכשיו אם לא אכפת לכם...

effigy

New member
יש לה אוזניים ארוכות וקוראים לה

ארנבת, היא ארנבת שטנית ולא יעזור לך כלום...

Scum Bunny

New member
אתה מתבלבל

מה שאני אומר זה שיש את באני, דמות הקומיקס עם האוזניים הארוכות, ויש את סקאם באני, שזה אני. כדי להתחפש לבאני אתב צריך אוזניים, חזה, חולצת בטן ואקדח. כדי להתחפש לסקאם באני אתה צריך להיות נמוך, לא מגולח ועם מעיל צבאי אמריקאי שגדול עליך בכמה מידות (מנומר, כמובן), ואקדח צעצוע. יש מבין?

ailag

New member
דוקא להתחפש לבאני נראה מגניב

לו רק היו מכירים אותה. עיסקה. אתה מפרסם את באני תוך שנה כך שכולם יודעים מי היא ואני מתחפשת אליה שנה הבאה?

למעלה