והמתכון בעקבותיו... (-;
עוגה לטו` בשבט 1 ח` תמרים מעוכים (כמו אלה של החרוסת) 1 מרגרינה 2 כוסות מים רותחים את כל הנ``ל לערבב היטב. 1/4 1 כוסות סוכר 1 סוכר-וניל 4 ביצים 1/2 כפית קינמון 100 גר` צימוקים 100 גר` אגוזים קצוצים גס 1 קמח תופח (350 גר` ) את הכל להוסיף לעיסת התמרים זהו!!! לאפות בחום בינוני עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. המלצה שלי: לאפות בשלוש תבניות מאורכות (``איגליש קייק``) ולשמור במקפיא ככה יש תמיד עוגה זמינה בבית... העוגה מאוד טעימה גם לאחת שלא חובבת פירות ייבשים כמוני.. וגם מאוד קלה להכנה.. שווה לנסות.