ט``ו בשבט הגיע...

והמתכון בעקבותיו... (-;



עוגה לטו` בשבט 1 ח` תמרים מעוכים (כמו אלה של החרוסת) 1 מרגרינה 2 כוסות מים רותחים את כל הנ``ל לערבב היטב. 1/4 1 כוסות סוכר 1 סוכר-וניל 4 ביצים 1/2 כפית קינמון 100 גר` צימוקים 100 גר` אגוזים קצוצים גס 1 קמח תופח (350 גר` ) את הכל להוסיף לעיסת התמרים זהו!!! לאפות בחום בינוני עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. המלצה שלי: לאפות בשלוש תבניות מאורכות (``איגליש קייק``) ולשמור במקפיא ככה יש תמיד עוגה זמינה בבית... העוגה מאוד טעימה גם לאחת שלא חובבת פירות ייבשים כמוני.. וגם מאוד קלה להכנה.. שווה לנסות.
 

ליש

New member
שאלה לרקדנית שביננו או לרוח החיה :cool:



האם אפשר במקום תמרים מעוכים, ממרח תמרים? ואם לא אז איך מועכים תמרים??
 
למעלה