ט``ו בשבט הערב

ט``ו בשבט הערב

עושים משהו מיוחד? פירות מיוחדים? יושבים כל המשפחה לסעודת פירות? אגב, ראיתם שקדיה פורחת? אני לא. השנה הפריחה תהיה בעוד מס` שבועות משום שהשנה היא מעוברת וגשם אין..

אצלינו אין שום דבר מיוחד

החצי בלימודים ואני ב
עם ה

בקטנה, לצערי

קצת פירות יבשים, סלט פרות חיים, 3 שירים וזהו לצערי... פינטזתי על סדר ט"ו בשבט אורגינל- עם 4 כוסות (מישהו פה נוהג כך?) וכל המדרשים....
טוב, בעז"ה נפצה שנה הבאה

היה ערב נפלא ביותר

בכלל, ט"ו בשבט אצלנו הפך להיות "תחביב".. אני משתדל לקנות כמה שיותר פירות טריים ולא יבשים שנשתבחה בהם טורקיה ואפריקה, אלא פירות שנשתבחה בהם ארצנו הקדושה, ישבנו כל המשפחה סביב השולחן העמוס בפירות, עשינו טקס שלם מהברכות, שרנו המון, הרבה דברי תורה, בקיצור היה ערב מלא וגדוש..

שרונס21

New member
לאחר מחשבה מעמיקה....

החלטתי שכנראה הכוונה לבר מצוה (וההודעה פשוט נקטעה) עכשיו בואו כנסו למח שלי (תצטופפו קצת.. פשוט הוא קצת עמוס לאחרונה...
) בד"כ עושים סבב קניות מטורף לפני ארוע. כמה ארועים מתחילים בב'? ברית ובר מצוה. עכשיו מי עורך לכבוד ברית סבב קניות מטורף??? אז נשארה האופציה לגבי בר מצוה. איך אני?? עכשיו, "ברוך שעשני אשה" תאשרי בבקשה. אל תהרסי ת'תאוריה שבניתי. גם ככה יצאתי טמבלית!

שרונס21

New member
נו,בסג!

אתם פותחים בסבב קניות מטורף כשיש אורחים?אם ככה,אני באה השבת!(זה כולל בגוד והנעלה?)

רק בגלל זה את באה?

אני אחרי השירשורי-חמישי בלילה של הזוג הזה של על הבישולים לשבת מזמן סימנתי לעצמי מטרה להזמין את עצמי אליהם

ב`, מי יודע?

כול הכבוד שרונס! אכן צדקת! היה לנו ברית ומכיוון שעד הרגע האחרון זה לא היה ודאי אזי באמת היינו באטרף קניות. ההודעה באמת נקטעה לי לא מובן לי למה.. עמכם הסליחה

טחג

New member
גם אצלנו בקטנה

כשבעלי חזר, הילדים כבר היו עייפים. קצת פירות יבשים, קצת פירות טריים וזהו. בעלי גם חובב קטן מאד של פירות, אז כל החג הזה לא ממש מדבר אליו. בניגוד אלי - אני יכולה לשבת על פירות (בכלל ובמיוחד יבשים) שעות. כמו שאמרתי לבעלי - "ילדים קטנים - טררם קטן, ילדים גדולים - טררם גדול"

למעלה