ט"ו בשבט שמח! שרשור לרגל החג.
P piper cub New member 14/2/06 #1 ט"ו בשבט שמח! ../images/Emo114.gif../images/Emo144.gif../images/Emo146.gif שרשור לרגל החג.
A AKIRA972 New member 14/2/06 #2 אני מברך את בופ'בי על תרומתו לעצים לשיחים לפרחים ולכל המראה של סטארפליט - מי איתי? זה אכן החג שלו!!! דרך אגב השחקן עדיין חי? מעניין אם הוא הופיע בתפקידים אחרים בסדרה.
אני מברך את בופ'בי על תרומתו לעצים לשיחים לפרחים ולכל המראה של סטארפליט - מי איתי? זה אכן החג שלו!!! דרך אגב השחקן עדיין חי? מעניין אם הוא הופיע בתפקידים אחרים בסדרה.
A AKIRA972 New member 14/2/06 #3 ../images/Emo146.gif../images/Emo114.gif../images/Emo145.gif../images/Emo143.gif../images/Emo147.gif../images/Emo144.gif סתם אייקונים מגניבים לכבוד החג
../images/Emo146.gif../images/Emo114.gif../images/Emo145.gif../images/Emo143.gif../images/Emo147.gif../images/Emo144.gif סתם אייקונים מגניבים לכבוד החג
N n i v1 New member 14/2/06 #5 האמת שקוראים לו בות'בי אבל תרומתו לצומח במפקדת הצי עדיין גדולה למרות זאת
D dudwity New member 14/2/06 #6 לא..הוא נפטר...למעשה.. אחד התפקידים האחרונים שלו או אולי האחרון היה בוויאג'ר.. גם שם היה לו מאוד קשה לזכור את השורות..במיוחד בסצנה הארוכה שצולמה בחוץ בצילום רצוף. כל הכבוד לו. יהי זכרו ברוך. וטו בשבט שמח אני צריך להשיג לעצמי איזה עציץאו משהו
לא..הוא נפטר...למעשה.. אחד התפקידים האחרונים שלו או אולי האחרון היה בוויאג'ר.. גם שם היה לו מאוד קשה לזכור את השורות..במיוחד בסצנה הארוכה שצולמה בחוץ בצילום רצוף. כל הכבוד לו. יהי זכרו ברוך. וטו בשבט שמח אני צריך להשיג לעצמי איזה עציץאו משהו
ט טאשה יאר New member 14/2/06 #4 מותר לאחל גם הפי וולנטיינ'ס דיי, או שצריך שירשור מיוחד בשביל זה?.. סתם. ט"ו בשבט זה חג הרבה יותר מגניב. תחשבו על זה.
מותר לאחל גם הפי וולנטיינ'ס דיי, או שצריך שירשור מיוחד בשביל זה?.. סתם. ט"ו בשבט זה חג הרבה יותר מגניב. תחשבו על זה.
N n i v1 New member 15/2/06 #7 מתי זה סופגניות?? זה בזמן של הגאח? או שזה המצות עם הגאח? מישהו ניסה פעם לשים בלאד וויין בכוס של אליהו?
מתי זה סופגניות?? זה בזמן של הגאח? או שזה המצות עם הגאח? מישהו ניסה פעם לשים בלאד וויין בכוס של אליהו?
ח חיים חפר New member 15/2/06 #8 גאך זה לא כשר בכלל. אבל אם אתה מאוד רוצה, יש מתכון מעולה לגאך עם תפוחי עץ, אגוזים ויין.